IKOKY пенис пръстен забавяне на еякулацията петел пръстен секс играчки за мъже презерватив за многократна употреба пенис ръкав за мъже мастурбация удължаване на пениса IKOKY пенис пръстен забавяне на еякулацията петел пръстен секс играчки за мъже презерватив за многократна употреба пенис ръкав за мъже мастурбация удължаване на пениса IKOKY пенис пръстен забавяне на еякулацията петел пръстен секс играчки за мъже презерватив за многократна употреба пенис ръкав за мъже мастурбация удължаване на пениса IKOKY пенис пръстен забавяне на еякулацията петел пръстен секс играчки за мъже презерватив за многократна употреба пенис ръкав за мъже мастурбация удължаване на пениса IKOKY пенис пръстен забавяне на еякулацията петел пръстен секс играчки за мъже презерватив за многократна употреба пенис ръкав за мъже мастурбация удължаване на пениса IKOKY пенис пръстен забавяне на еякулацията петел пръстен секс играчки за мъже презерватив за многократна употреба пенис ръкав за мъже мастурбация удължаване на пениса

IKOKY пенис пръстен забавяне на еякулацията петел пръстен секс играчки за мъже презерватив за многократна употреба пенис ръкав за мъже мастурбация удължаване на пениса

лв.4.62 лв.3.73
В наличност
p94570

    Размер На Опаковката: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
    Тегло На Опаковката: 0.029kg (0.06lb.)
    Тип На Блока: парче
  • Номер На Модела: 11727-Арбат
  • Материал: Силикон
  • Секси Суггестивный: No
  • търговска марка: ИКОКИ
  • Непристойная Снимка: No
  • Тип Елемент: Пръстени За Пениса

  • Особености: 100% чисто нов и високо качество на растеж на сгъстяване, забавяне на еякулацията, за усилване на стимулация, ефективна контрацепция има пет модела, които можете да изберете, носи различен опит Мек силиконов материал, удобен на пипане като кожа, пенис удължител може да се удължи полов акт Материал: силикон цвят: прозрачен размер: като на снимката

    Гарантирана конфиденциалност: вашият личен живот е за нас от първостепенно значение. Името по подразбиране на опаковката - "играчка" (всички други изисквания, моля, изпратете ни съобщение), и с нашата сдържан опаковка, можете да пазарувате в пълна увереност, че единственият човек, който знае, че се намира от вътрешната страна на опаковката, - това сте вие!

    Съдържание На Опаковката:

    1 X халка за пениса

    1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

    2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

    3.ние изпращаме само потвърден адрес на поръчките. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

    4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

    5. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

    6.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро

    може би с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    7.поради статута на резерва и разликата във времето решим да изпратите вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

    1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за

    използва се, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти.

    2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

    3. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари

    След като и купувачът, и продавачът да бъдат анулирани транзакция с Premium-Branch.news. Или пък можете да изберете замени.

    4.ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

    1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване). Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

    Етикети: секс-играчки с петушиным пръстен, пръстен секс играчки, секс с петушиным пръстен, Евтини секс играчки с петушиным пръстен, Високо качество на пръстен секс-играчки, Китай петел пръстен секс доставчици.

  • Отзиви (4)

    • Lotus 50cent

      Command arrived very quickly Product of very good quality, this is my second order made on this store and I recommend it, very professional store..

    • Gerardo6vicente

      if u have it big,, this might not be for you

    • Inukamitsukai

      soft material, odor. casting четвёрочку on, shallow shell have. коротковат.

    • CIAO BELLA71

      all is excellent!!! lots ship out very fast!!!!

    Напишете отзив

Свързани продукти