Реална снимка дълги рокли за майката на булката Половина на ръкавите апликация във форма на пръчки топ Атлас Русалка булчинската рокля женствена рокля MD04 Реална снимка дълги рокли за майката на булката Половина на ръкавите апликация във форма на пръчки топ Атлас Русалка булчинската рокля женствена рокля MD04 Реална снимка дълги рокли за майката на булката Половина на ръкавите апликация във форма на пръчки топ Атлас Русалка булчинската рокля женствена рокля MD04 Реална снимка дълги рокли за майката на булката Половина на ръкавите апликация във форма на пръчки топ Атлас Русалка булчинската рокля женствена рокля MD04 Реална снимка дълги рокли за майката на булката Половина на ръкавите апликация във форма на пръчки топ Атлас Русалка булчинската рокля женствена рокля MD04 Реална снимка дълги рокли за майката на булката Половина на ръкавите апликация във форма на пръчки топ Атлас Русалка булчинската рокля женствена рокля MD04

Реална снимка дълги рокли за майката на булката Половина на ръкавите апликация във форма на пръчки топ Атлас Русалка булчинската рокля женствена рокля MD04

лв.283.85 лв.241.27
В наличност
p5862

    Тегло На Опаковката: 2.5kg (5.51lb.)
    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 60cm x 40cm x 20cm (23.62in x 15.75in x 7.87in)
  • Размерът на САЩ: 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 26W, 14W
  • Дължина На Роклята: Дължина На Пода
  • Стил Ръкави: Резервоар
  • Номер На Модела: MD04
  • Силует: Русалка/Тромпет
  • Тип Тъкани: Атлас
  • Реалните Изображения: ДА
  • търговска марка: Ruolai
  • Вграден сутиен: ДА
  • Украса: Beading, Апликации, Колани
  • Дължина ръкав(см): Половината от
  • Тип Елемент: Майката на булката рокли

  • Внимание Моля:

    1.Ако имате някакви съмнения или нужда от някаква помощ,моля не се колебайте да се свържете с нас. Можете също така да изпращате ни съобщения или да общуват с нас онлайн.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

    2.всяка промяна на размер/цвят/специални reauests не е приемливо, след като домакин поръчка надвишава 24 часа.

    3. Ако превишение на 24 часа, размер, моля, изпратете ни съобщение, за да проверите дали той все още може да бъде променен за размер,цвят или на части.

    Моля, също така отделят време за обработка на поръчката. Ако вашата поръчка надвишава 48 часа, и ние трябва да започнем рокля, можем да победим само 50%, ако искате да откажете поръчката.

    4.Ако вашият размер плюс размер (16 W,18 W,20 W,22 W,24 W,26 W),може да се наложи да ви таксува повече от $15-$30.

    5. Цената е само за една рокля не включва никакви принадлежности,като ръкавици,яке, булчински воали, долната пола. Ако желаете, моля, свържете се с нас за подробности.

    6.за някои рокли,които не са изображения на части задната част, ние ще направим това стягам или бутона с цип, в съответствие със стил. Ако ви харесва облегалка с шнур или нещо друго, моля, уведомете ни навреме.

    7. цветово представяне, може да варира в зависимост от конкретния монитор. За някои рокли, които са изпълнението изображение в реално рокля ще бъде малко по-различно от оригиналното изображение. Той ще бъде с около 90%, подобен на снимката.

    8. понякога ще се начислява данък върху вашата митниците. Това е свързано с националната политика на страната Юта. Продавачът не може да контролира. Благодарим ви за разбирането. 9. Ако вие не кажете ни,ние ще направим вашата рокля като стандартен размер САЩ, като нашата таблица с размери.

    Ако трябва да се шият рокля по поръчка, моля, пишете ни съобщение, за да споделите с нас вашите правилното измерване, когато правите поръчка: бюст,талия,ханш,вашият ръст от върха на главата до пода, без обувки,петата височина,рамо до рамо,дължина на ръцете,бицепса,пройма.

    10. Всички наши рокли, изработени по поръчка, ние не приемаме връщане на рокли, ако няма проблеми с качеството.

    Ако има проблем с качеството, моля, дръжте етикет на рокля (не режат тагове) и се свържете с нас.ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас.

    Етикети: майката на булката, рокля-майката на булката, майката на булката, Евтина майката на булката, Високо качество на майката на булката рокля, Китай майката на булката доставчици.

  • Отзиви (2)

    Напишете отзив

Свързани продукти