САЩ, САЩ, Сащ Платон. Платон 170 желания стяга САМ електронни диагонални клещи странична Ножица Ножица за рязане на тел Безплатна доставка САЩ, САЩ, Сащ Платон. Платон 170 желания стяга САМ електронни диагонални клещи странична Ножица Ножица за рязане на тел Безплатна доставка САЩ, САЩ, Сащ Платон. Платон 170 желания стяга САМ електронни диагонални клещи странична Ножица Ножица за рязане на тел Безплатна доставка

САЩ, САЩ, Сащ Платон. Платон 170 желания стяга САМ електронни диагонални клещи странична Ножица Ножица за рязане на тел Безплатна доставка

лв.2.86 лв.2.72
В наличност
p65323

    Тегло На Опаковката: 0.06kg (0.13lb.)
    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
  • Приложение: Мултифункционален
  • Тип: Диагонални Клещи
  • Направи си Сам пособия: Електрически

  • Искаме най-новата версия на продукта, модернизированную функция. Той може да има различна форма или цвят. Ако не може да се съгласи, моля, не се купуват. Pls избират достъпен метод за проследяване на перевозкы на пратката информация, никога не питат проследяване на номер ако вашият метод перевозкы пратката не е на разположение.

    Клещи машина Plato® бордови пълни с максимален период = 1mm медна тел, много остри ножове (идеално за лесно вырезывания) 5 см обща дължина пружинное връзка припокриване удобни гумени ръкохватки за най-добро улавяне и точността на премиальное качеството на професионални клещи ранг! Инструменти за бижута Plato® трябва да имат за сглобяване. Произведено в САЩ

    1бр Платон 170 самозалъгване скоба

    Ако се нуждаете от повече подробности, Моля, натиснете и изпратете поръчката.Ако имате нужда от повече количества, моля свържете се с нас. Ако се интересуваме от цената,ако някои детайли не могат да се научат в моя магазин,моля, свържете се с нас, ние все още има много детайли, които не са публикувани.

    Искаме най-новата версия на продукта, функция u pgraded. Той може да има различна форма или цвят. Ако не може да се съгласи, моля, не се купуват.

    Моля, не отваряйте спор и не оставят никакви лоши отзиви, ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас,ние ще ви дадем задоволителен отговор. Надявам се, вие ще ни разберете, благодаря предварително.

    При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 5 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.

    Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

    Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

    Целият поръчка ще бъде изпратена на 1-5 buiness след потвърждаване на плащането .Моля, изчакайте в търпение.

    Поща стълб кит не бързо, често трябва 15-60days arriived.Ако това е спешно .Pls избират DHL / Fedex / EMS. We могат да пишат ниска стойност за cutomer ако нужди!

    China Post Ordinary Small Packet Plus just can track to the domestic of our country, but it not effect your receiving.

    Ако искате вашите продукти и не искате да губите време, Моля, изберете China Post Registered Air Mail. Ако изберете China Post Ordinary Small Packet Plus и пакет ще бъде изгубен. Ние доказваме, че ви изпращаме пратката и можем да победим само 50%. Това е вашият избор, ние всички трябва да се рискува. Ако не може да се съгласи, моля, не се купуват.

    Етикети: битумен маркуч, диагонални клещи, клещи, Евтини битумен маркуч, Висококачествени клещи диагонални, Китай клещи доставчици.

  • Отзиви (2)

    • Sherzod Hakimov 2013

      slightly larger дошёл кишинева to order 4 weeks (quite good). excellent, convenient side cutters work. converge perfect blade, without gaps. the insulation ручках soft. very satisfied.

    • Mananahe01

      same cutter sold locally for 3x this price.

    Напишете отзив

Свързани продукти