Нов 700C 60 мм аргумент ръб на пътния под наем матиран 3K въглерод велосипедни джанти двойки с легкосплавной спирачната повърхност Аеро спици шишчета Безплатна доставка

Нов 700C 60 мм аргумент ръб на пътния под наем матиран 3K въглерод велосипедни джанти двойки с легкосплавной спирачната повърхност Аеро спици шишчета Безплатна доставка

лв.495.43
В наличност
p2043

    Размер На Опаковката: 50cm x 20cm x 18cm (19.69in x 7.87in x 7.09in)
    Тип На Блока: Двойка
    Тегло На Опаковката: 1.95kg (4.30lb.)
  • Материал На Колелата: въглеродни влакна+сплав спирачна повърхност
  • Дължината на пара 1 чифт: едно предно колело и едно задно колело и 1 чифт шампуров
  • Характеристики: събраното пълно включва спици и эпицентры дейности
  • Отвора За Спици: отпред 20 + отзад на 24 или отпред 18 + отзад 21
  • държава: 100% чисто нов
  • Номер На Модела: 60 мм, решетка на джантата + сплав спирачната повърхност
  • Размер: 700C
  • Приложимо Под Наем: Пътнически Велосипеди
  • Цвят: с възел NOVATEC 271, с възел NOVATEC 291, с избрания възел, с POWERWAY R13, с POWERWAY R13 G3, керамично подшипником R13, с POWERWAY R39 G3, с POWERWAY R36, с POWERWAY R36 G3, керамично подшипником R36 G3
  • Спирачна Система: V-Спирачка
  • Покритие: гланц / мат (по подразбиране матиран)

  • ОПИСАНИЕ И МАТЕРИАЛИ

    Размер: 700C

    Модел: 60 мм аргумент на джантата + сплав спирачната повърхност

    Ширина рамки: 22.4 mm

    Цвят: без лого

    Покритие: гланц / мат (по подразбиране матово покритие)

    Материал: 3K въглеродни влакна+сплав спирачна повърхност

    Брой на дупките: отпред 20+отзад на 24 или отпред 18+отзад 21 (главината тип G3 - това е 18/21 дупки)

    1 чифт джанти двойки (едно предно колело, едно задното колело и 1 чифт шампуров)

    включете спици (бял или черен цвят остриета s pokes, материал от неръждаема стомана, когато правите поръчката си, моля, поръчка в "Забележка" кажи ми, че имате нужда от цвят ступиц и спици.)

    включете хъбове (тези снимки са показани с концентраторами NOVATEC 291, но p) изберете своите любими хъбове, черен / бял / червен цвят, може да се използва за 8/9/10/11 скорости SHIMANO/SRAM freewheel,и включване на шишчета, ако трябва да се използва за CAMPAGNOLO freewheel,моля, в ред "Забележка" да ми каже.)

    Тегло: приблизително предното колело 0,88 кг, задното колело 1,06 кг

    Вид На Мотора: Пътен Под Наем

    Премина европейските стандарти EN14781 и японски стандартите JIS.

    Една година гаранция на качеството на различни хъбове, че цената не е същото,колкото по-висока е цената,толкова по-добри резултати, Моля изберете вашите любими хъбове. Моля, обърнете внимание: Въздушна поща стълб кит е доста бавно, като средният срок за доставка е около 30 дни, но понякога ви се налага да изчакате около 45-60 дни.Ако имате нужда от нашия продукт, спешно, моля не избирайте въздушна поща стълб на кит. Ние силно препоръчваме да изберете EMS . Ние посвещаваме себе си на това, да се направи високо качество, но с по-евтина цена на въглеродни велосипедни части, ние приветстваме сътрудници в целия свят на едро и по поръчка. Освен това, ние можем да приемем само за продукти, като добавите името си, промяна на цвета и вашият предпочитан модел. Доставка:

    1 спедиция безплатна доставка по пощата на Китай.

    2 инструкция:размери и тегло, които сме отбелязали в детайли опаковки, които не са действителното тегло и размер на стоката, ако ви трябва да знаете действителният размер и тегло, просто трябва да се свържете с нас. 3 време за доставка:

    1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни

    2) далечни страни около 2-8 седмици 4 Ако купувачът иска да използва по-бърз метод за доставка, като EMS, DHL и т.н., моля свържете се с нас за доставка на увеличаване.

    Инструкция 5:времето за доставка зависи от купувача\\\\\\\\\\\\\\'s време на митническа проверка или форс-мажор. Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.

    Етикети: велосипедна дължината на пара, ободная път, 60 мм, решетка, Евтина велосипедна дължината на пара, Висококачествена ободная път, Китай 60 мм аргумент доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти