2 елемента нови пътни велосипедни накладките на мотора V накладките са подходящи поддръжката спирачка за въглеродни джанти двойки корк + пластмасов спирачен блок безплатен кораб

2 елемента нови пътни велосипедни накладките на мотора V накладките са подходящи поддръжката спирачка за въглеродни джанти двойки корк + пластмасов спирачен блок безплатен кораб

лв.4.01
В наличност
p102362

    Тип На Блока: лот (2 бр./лот)
    Тегло На Опаковката: 0.1kg (0.22lb.)
    Размер На Опаковката: 8cm x 6cm x 5cm (3.15in x 2.36in x 1.97in)
  • Компоненти: Обувки
  • Спирачна Система: V Спирачка (Фрикционный Колесни Спирачка)
  • държава: 100% чисто нов
  • Воспользуйся: Пътнически Велосипеди
  • Цвят: за SHIMANO или SRAM, използвайте за CAMPAGNOLO
  • Номер На Модела: използването на въглеродна отношение на колесната
  • Материал: корк+пластмаса
  • Размер: 2Pcs

  • Описание и материали материали: корк + пластмаса функции: използвайте за въглеродни джанти двойки

    Тип B ike: спирачка на мотора на пътя V

    2 елемента=1 чифт (за използване с едно колело) моля, обърнете внимание: Въздушна поща стълб кит е доста бавно, като средният срок за доставка е около 30 дни, но понякога ви се налага да изчакате около 45-60 дни.Ако имате нужда от нашия продукт, спешно, моля не избирайте въздушна поща стълб на кит. Ние силно препоръчваме да изберете EMS . Доставка:

    1 изпращане на свободна превоз на товари чрез въздушна поща, ако теглото на опаковката за повече от 2kg или размер на опаковката повече от 90CM,тогава ние ще използваме EMS и т.н. или превозва пакети с 2 или повече пакети, с въздушна поща.

    2 инструкция:размери и тегло, които сме отбелязали в детайли опаковки, които не са действителното тегло и размер на стоката, ако ви трябва да знаете действителният размер и тегло, просто трябва да се свържете с нас. 3 време за доставка:

    1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни

    2) далечни страни около 2-8 седмици 4 Ако купувачът иска да използва по-бърз метод за доставка, като EMS, DHL и т.н., моля свържете се с нас за доставка на увеличаване.

    5 инструкции:времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила. Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.

    Сервизно обслужване:

    Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането. Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски следните начини:

    1 Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи на спор в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.

    2 изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност.

    3 програмата за обработка на качеството на продукцията:

    1) купувачът се връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно.

    2) Ако стоката (обща цена, включително за доставка, е по-малко от 10 долара), има проблеми с качеството, ние отново ще ви изпратим нов продукт през следващата поръчка на купувача, ако купувачът не планира да прави нова поръчка в скоро време, купувачът може да заплати разходите за доставка се повторно и да поиска отново да изпрати нов продукт.

    Данък:

    Плащането на данъци е задължение на всеки гражданин, обстановката е отговорност на купувача, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци. Поради данъчни проблеми купувачът се откаже получаване на стоката, купувачът трябва да поеме отговорност за превоз и у дома.

    Етикети: v накладките, накладките, накладките, Евтини v накладките, Висококачествени спирачни накладки, Китай накладките доставчици.

  • Отзиви (1)

    • Svdunaev

      goods arrived in time, description, safe and sound, not tested working on, favored by the weather is as promptly all seller sent, recommend. all of good luck.

    Напишете отзив

Свързани продукти