Нов оригинален Nikon B500 LCD дисплей с подсветка за Nikon Coolpix B500 камера, подмяна на блок ремонт на част от

Нов оригинален Nikon B500 LCD дисплей с подсветка за Nikon Coolpix B500 камера, подмяна на блок ремонт на част от

лв.21.47 лв.19.75
В наличност
p97065

    Тегло На Опаковката: 0.2kg (0.44lb.)
    Размер На Опаковката: 15cm x 8cm x 5cm (5.91in x 3.15in x 1.97in)
    Тип На Блока: парче
  • сензорен екран: No
  • Съвместим Стил Камери: Насочете И Снимайте Камери
  • Съвместим Марка: за nikon
  • LCD-комплект: ДА
  • Номер На Модела: B500
  • Пакет: ДА

  • Paymen: ние приемаме Alipay, Western union, Moneygram и т.н. изберете най-удобния за вас вариант. Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.

    Доставка и опаковка: доставка в САЩ през Epacket може да отнеме около 7-15 работни дни от отслеживающим номер. Стока ще бъде изпратена в рамките на 24 часа, след като вашето плащане ще бъде потвърдена. Ние не носим отговорност за всяко забавяне във времето за доставка, включително, но не само, митническата проверка на пощенски пратки, стачка, форсмажорни обстоятелства и др Купувачите да носят отговорност за всякакви митнически / такси, направени във вашата страна.

    Политика За Връщане И Размяна:

    Ако не сте доволни от стоката (с изключение на повреда на човек или неправилно използване), след получаване на стока се връща или обменивает.

    Изисквания за връщане или подмяна са приложими само за тридневно изисквания за посылкам, получени при същите условия, че и приемът на връщане.

    Връщане и замяна Freight се заплащат от купувача.

    Благодарим ви!

    Коментари:

    Ако не сте доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем най-задоволителен отговор.

    Благодарим ви!

    За Контакт:, ако има някакви въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас чрез Premium-Branch.news.ние ще ви отговорим в рамките на 24-48 часа, с изключение на празнични дни.

    Кои сме ние:

    Ние сме професионален и отговорен екип, независимо от това, дали имате някакви въпроси, можете да се консултирате с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор. Нашите продукти можете да бъдете сигурни,ние го тестваме преди да излезе.

    Благодаря ви за покупката !ние ще ви покажем нашите най-добрия продукт и обслужване!!!

    Етикети: оригинален нов, оригиналната камера, оригинални LCD дисплей, Евтини оригинални нови, Висококачествена и оригинална камера, Китай оригинален LCD дисплей доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти