Безплатна доставка MJ-W10X6 PE Barb 8 мм до 10 мм Лакът намаляване на водата фитинг лакът съединители тръба маркуч конектор

Безплатна доставка MJ-W10X6 PE Barb 8 мм до 10 мм Лакът намаляване на водата фитинг лакът съединители тръба маркуч конектор

лв.12.06
В наличност
p49774

    Тип На Блока: лот (10 бр./лот)
    Размер На Опаковката: 13cm x 8cm x 9cm (5.12in x 3.15in x 3.54in)
    Тегло На Опаковката: 0.3kg (0.66lb.)
  • Материал: Пластмаса
  • Тип: Лакът
  • Номер На Модела: MJ-W10x6
  • Код На Главата: Кръг
  • Техника: PP
  • Форма: Намаляване на
  • връзка: ръбчета

  • Тип пластмасов конектор за лакътя тръба, конектор за маркуч, тръби, тръбни системи

    Подходящ за широк спектър от приложения във фармацевтичната, хранително-вкусовата, лабораторна, химическа промишленост, както и за печат и етикетиране.

    Описание на продукта и ползите от

    1. пластмасови съединители, маркучи

    2. съединители, маркучи

    3. материал PP

    4. целият размер на разположение

    Целият размер на разположение

    Моля, обърнете внимание, че всички данни за размерите се отнасят до най-малкия наружному диаметър на трън. Това означава, че , докато вашият вътрешен диаметър на маркуча е подобен в размер по-горе, той може да работи.

    Срок За Доставка

    1. Въздушна поща стълб кит като първи избор, и напълно безплатно термин перевозкы пратката се основава на въздушна поща стълб на кит.

    2.Ако искате да промените експрес-компания за сътрудничество, моля, уведоми ни, за да я провери цената за доставка.

    3. Ако сте избрали разходите за доставка на повече,отколкото сте платили, ние имаме право да променя начина на доставка.

    4. Всички приятели на Русия трябва да се плати поръчката с вашия пълното име и пълен адрес с правилен пощенски код, за да можете лесно и бързо да взема един колет.Най-добрият начин избрания от DHL като първи избор като спешна поръчка.

    5. всички приятели на Бразилия трябва да платите поръчка в името и адреса на вашата компания, също с регистрационным номер на данъкоплатеца (ако вашата страна е с всяко ново правило,то моля за малко, след като вашата страна се казва),така че ще можете да получите пакет лесно.

    6. всички приятели на клиента трябва да знаете, ако сте избрали DHL, моля, знайте информация за DHL ,ако не сте съгласни с правилото DHL и не приемаш парцел,тогава пратката ще бъде върната за нас, но ще се случи възстановяване на стойността, която може да бъде ваша отговорност!Моля, обърнете внимание.

    7. общата сума не включва данък върху вноса и всякакви други видове данъци, моля, обърнете внимание. Срок За Плащане

    1. Alipay като първи избор, друга срок за плащане pls да общуват с нас.(Ние имаме свой собствен сайт ).

    2. с изключение на алипай, задължението за преминаване към страна на клиента.

    3. моля платете на поръчката е в рамките на 3 дни след като го купите, и ние ще ви изпратим вас в рамките на 3~5 дни след плащане.

    Етикети: коляното тръби, конектор за тръби, фитинги локтевые, Евтина тръба лакътя, Висококачествен конектор за тръби, Китай фитинги лакът доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти