Акрилни дръжки на кабинета на Д-р. cap кухненски шкаф дръжка на шкафа дръжка чекмедже на дръжката на гардероба на гърдата се дърпа 27мм*29мм Акрилни дръжки на кабинета на Д-р. cap кухненски шкаф дръжка на шкафа дръжка чекмедже на дръжката на гардероба на гърдата се дърпа 27мм*29мм Акрилни дръжки на кабинета на Д-р. cap кухненски шкаф дръжка на шкафа дръжка чекмедже на дръжката на гардероба на гърдата се дърпа 27мм*29мм

Акрилни дръжки на кабинета на Д-р. cap кухненски шкаф дръжка на шкафа дръжка чекмедже на дръжката на гардероба на гърдата се дърпа 27мм*29мм

лв.20.90 лв.18.39
В наличност
p78363

    Тегло На Опаковката: 0.5kg (1.10lb.)
    Размер На Опаковката: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
    Тип На Блока: лот (10 бр./лот)
  • Стил: Реколта
  • Направи си Сам пособия: Коментари
  • Аксесоари: винтове, които са включени
  • Спецификации на тангажа на линия: Една Дупка
  • Тип: Мебели За Дома Дръжка И Дръжка
  • Материал: Акрил + цинк сплав
  • Цвят: Прозрачен, Жълт
  • Размер: 27MM*29MM
  • търговска марка: KUNGSPHAN

  • Акрилни дръжки на кабинета на Д-р. cap кухненски шкаф дръжка на шкафа дръжка чекмедже на дръжката на гардероба на гърдата се дърпа 27мм*29мм

    Характеристики:

    Име на продукта: акрилна дръжка материал: цинк сплав+ акрил размер:27 мм*29 мм приложение: идеален за чекмедже, шкаф,шкаф-купе ,кабинет-купе ,шкафа, мебелната врата и т.н.

    Снимки:

    Доставка и плащане:

    1.Ние ще изпратим вашата поръчка възможно най-бързо, обикновено в рамките на 24 часа от получаване на вашето плащане.

    2.Моля, обърнете внимание, че продуктите, закупени в почивни и празнични дни, се изпращат в следващите работни дни.

    3.ние бяхме в състояние да предоставят различни начини на доставка, тъй като вие се изисква. Моля, проверете внимателно!

    4.и имайте предвид, че цитати на международната перевозкы пратката не предлагат никакви митнически такси (от тези отговорни купувачи). Ние не маркира стока, като подарък на потребителски форми, така че, моля ви, разберете това.

    Коментари:

    Тъй като вашата обратна връзка е много важна за нас, искрено ви да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. Ние също ще ви дадем положителна оценка. Голямо благодаря!

    Ако имате някакви проблеми с покупката, моля пишете ни, преди да изпратите своята оценка. Ние ще се опитаме да решим този проблем за вас.

    Контакти:

    Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро в рамките на 24 часа. И Вашето удовлетворение е нашата цел. Благодаря Ви за разглеждане от нашите продукти!!!

    Вашето удовлетворение е нашата най-великата сила. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се погрижат за вас!

    Насладете се на пазаруването и приятно прекарайте време в нашия магазин! :-)

    Етикети: дръжка за стъклена, гръден капак, дръжка дете, Евтини стъкло дръжки, Высокомарочная задължителен шкафа, Китай дръжка на детето доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти