AloneFire 1 двойка от M-19 30 мм Околовръстен профил Уивър Picatinny Scope Mount пръстен за окачване на 11 mm релса лястовича опашка ловни закрепване AloneFire 1 двойка от M-19 30 мм Околовръстен профил Уивър Picatinny Scope Mount пръстен за окачване на 11 mm релса лястовича опашка ловни закрепване

AloneFire 1 двойка от M-19 30 мм Околовръстен профил Уивър Picatinny Scope Mount пръстен за окачване на 11 mm релса лястовича опашка ловни закрепване

лв.8.03 лв.7.38
В наличност
p105884

    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 0.1kg (0.22lb.)
    Размер На Опаковката: 10cm x 8cm x 6cm (3.94in x 3.15in x 2.36in)
  • Номер На Модела: М-19 / М3007
  • Употреба Дължина: 12" / 30СМ
  • Ръководство Тип: Стандарт
  • търговска марка: Alonefire

  • Спецификация:

    * Стандарти за качеството на военната промишленост

    * Материал на вала: внесен T7075, аэрокосмический алуминиева сплав.

    * Повърхностно покритие: ha III военен клас твърд анодизиран.

    * използвайте прецизна цифрови металорежещи машини с ЦПУ. Професионална гаранция за качество на точност.

    * Фирмата е добре известен на американските и европейските клиента железопътни планини, назначен от доставчика.

    * Има най-пълната в света стандартна скоба за закрепване на релсите.

    Описание:

    Диаметър на пръстени: 30 мм

    Размер на закрепване: 11 мм

    тегло: 104 грама

    1.Ние ще изпратим на стоки в рамките на 72 часа след като плащането бъде потвърдено Premium-Branch.news.

    2. Ние само с UPS, DHL, EMS като товароотправитель спедиция. UPS и DHL ще отнеме 3-7 работни дни за доставка. EMS ще бъде по-бавен, но вие ще имате по-малки шансове да плаща данък в местна митниците.

    3.Когато искаме стоки , ние ще бъдем отговорни за проблемите в митниците Китай ,и купувачът е отговорен за проблемите в митниците на страната на купувача s.

    1. Всички стоки, които ние продаваме, са с добро качество и под строг контрол, преди те да бъдат изпратени. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се избегнат проблеми с качеството.

    2.ние обещаваме, гаранция за качество в рамките на една година, и ние отремонтируем безплатно. Возвратная доставка трябва да бъде платена от клиента.

    3.Вашето удовлетворение на нашите продукти е гаранция. Ако не сте доволни от продукт, можете да върне стоката за споделяне, но, моля, свържете се с нас преди връщането. Разходите за доставка и обработка не подлежи на връщане, и клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по връщане и повторно изпращане. Всички върнати стоки, трябва да бъде в добро състояние. Те трябва да бъдат в състояние за препродажба. Направени от хора дефекти не са гаранция, например, счупени, надраскани и така нататък.

    1. Ако удовлетворяетесь с поставените стоки, моля, любезно помогнете да оставите положителен коментар, и ние ще направим същото и за вас.

    2. Ние се грижим за нашите ценни клиенти и ще се опитаме да реши всички неочаквани проблеми.

    3.Ако не удовлетворяетесь с продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас навреме и изпратите съобщение, първо, преди да напуснат отрицателна обратна връзка или да отворите всеки спор на alibaba. Ние винаги ще направим всичко възможно, за да реши този проблем и живеят в съответствие с вашите удовлетворение.

    1. износ на висококачествени стоки от Изток на конкурентни цени за нашите клиенти.

    2. работи с нашите клиенти, за да изгради своя бизнес .

    3.максимизиране на рентабилността и конкурентоспособността на нашия международен купувача.

    Етикети: халки за закрепване поглед, Пръстен 30 мм, инсталация пръстен, Евтини пръстени за захващане поглед, Висококачествено пръстен с диаметър от 30 мм, Китай монтирующее пръстен доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти