4шт скоба от неръждаема стомана за держателе въдици кух основата се регулира за 7/8 4шт скоба от неръждаема стомана за держателе въдици кух основата се регулира за 7/8 4шт скоба от неръждаема стомана за держателе въдици кух основата се регулира за 7/8

4шт скоба от неръждаема стомана за держателе въдици кух основата се регулира за 7/8"-1"

лв.91.35 лв.73.08
В наличност
p43279

    Тегло На Опаковката: 2.0kg (4.41lb.)
    Размер На Опаковката: 50cm x 25cm x 25cm (19.69in x 9.84in x 9.84in)
    Тип На Блока: Комплект
  • Гаранция: 5 години
  • Surface Покритие: Огледално Полиране
  • търговска марка: HOFFEN
  • Размер: 9" length
  • Тип: притежателят на въдици
  • Материал: Стомана

  • S. S регулируем държач въдици Този притежателя на въдици се регулира за рельсовой тръба 7/8"-1" *изработена от морската неръждаема стомана и PVC дължина на линейното:9" вътрешен диаметър на линейното: 1-5/8" гаранция:5 години, притежателите могат да бъдат коригирани до 32 ъгли. p.s. с една доставка можете да получите на притежателя на въдици 4шт,който ще ви спести пари.

    1) 100% оригинални продукти!! 2) професионално изработени продукти на нашите сръчни майстори!! 3) имаме една проста бизнес цел-да доставят голям асортимент от продукти на най-добра цена. Ние разбираме, че нашият успех ще зависи от удовлетвореността на нашите клиенти.

    1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. 2) колкото по-рано се плати, толкова по-скоро ние ще ДОСТАВИМ Вашата поръчка. Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след поръчка. 3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

    1). Уверете се, че вашият адрес е правилен, обикновено можем да изпратите информация в рамките на 2 РАБОТНИ дни за плащане направено, и не повече от обещаното време за доставка 7 дни. 2). голяма част от срока за доставка на страната е около 15-60 работни дни, но някои от доставка на стоки, могат да имат забавяне поради неправилно боравене с превозвача, митнически забавяне, вносни тарифи, националната политика на клиента или на всякакви други обстоятелства, които са извън нашия контрол. ние продлим срок на доставка и молим ви за прошка. 3). Ако имате нужда от по-бърза доставка, моля свържете се с нас, за да използвате EMS, DHL, TNT, ект и заплати допълнителна цена за превоз. 4). За руски клиенти, моля, не забравяйте да ни предложи пълното си име, в противен случай вашата пратка не може да бъде предаден правилно от ваша страна, и не можем да понесем загуби.

    1). моля, посочете вашите изисквания съобщение, като цвят, опаковки, цената на декларация и т.н., Когато направите плащане. 2). Ние работим от понеделник до петък, моля, приемете, ако не се получи отговор в почивните дни. Благодарим ви. 3). Ние се стремим към 100% положителна обратна връзка и се нуждаем от вашата подкрепа, за да ни 5 звезди~~ 4). Ако не сте доволни по някаква причина, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще решим този проблем, докато не сте доволни. Благодаря ви много за вашата помощ.

    Етикети: скоба за, битумен скоба, скоби за, Евтин клип на, Висококачествен битумен скоба, Китай скоби за доставчици.

  • Отзиви (1)

    • Dmkatkov

      very pleasant.

    Напишете отзив

Свързани продукти