2016 Нов Памук И Детски Колички Мат Каре Възглавницата На Седалката За Колички Столчета За Кола Pad Количка Аксесоари Каре Дизайн 2016 Нов Памук И Детски Колички Мат Каре Възглавницата На Седалката За Колички Столчета За Кола Pad Количка Аксесоари Каре Дизайн 2016 Нов Памук И Детски Колички Мат Каре Възглавницата На Седалката За Колички Столчета За Кола Pad Количка Аксесоари Каре Дизайн 2016 Нов Памук И Детски Колички Мат Каре Възглавницата На Седалката За Колички Столчета За Кола Pad Количка Аксесоари Каре Дизайн 2016 Нов Памук И Детски Колички Мат Каре Възглавницата На Седалката За Колички Столчета За Кола Pad Количка Аксесоари Каре Дизайн

2016 Нов Памук И Детски Колички Мат Каре Възглавницата На Седалката За Колички Столчета За Кола Pad Количка Аксесоари Каре Дизайн

лв.10.97
В наличност
p25402

    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
    Тегло На Опаковката: 0.35kg (0.77lb.)
  • Материал: Памук
  • Възрастова Група: 5M, 18М, 8М, 23 МЛН., 13М, 20М, 7ТА, 11M, 17М, 9 М, 4M, 14M, 3М, 12М, 16 МИЛИОНА, 15M, 2М, 0-1, РАЗМЕР 21 М, 19М, 10M, 24М, 6М, 22М,1M
  • Тип: възглавницата на седалката
  • Номер На Модела: аксесоари за колички

  • 2016 Нов Памук И Детски Колички Мат Каре Възглавницата На Седалката За Колички Столчета За Кола Pad Количка Аксесоари Каре Дизайн

    Информация за продукта

    Продукт

    подложки за колички

    Класификация

    аксесоари за колички

    Пол

    унисекс

    Цвят

    многоцветен

    Материал

    600D Оксфорд плат / памук

    Състав

    600D Оксфорд плат / памук

    Възрастова група

    0-36 месеца

    Функция

    топъл / практичен

    Модел

    каре

    Дизайн

    1 Дизайн

    Размер

    дължина: 67см

    горната ширина: 47сантиметър

    долната ширина:34см

    режим на продажби

    КОМПЮТЪР или голяма част, моля, ние ще се свържем, за да получи Навальную цена

    Сезон

    Всяка

    Политика на плащане:

    a. условно депозиране(за предпочитане) b. Visa, Master card c. Money bookers d.Банков превод

    Данъци и такси:

    а на: вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на продукта

    b: моля, свържете се с офиса на клиенти за вашата страна, за да се определи какви ще са допълнителните разходи до началото на търга/покупки.

    c: моля,направете вашите специални изисквания (цвят,опаковки,цената на декларации и т.н.) В раздел бележки, когато извършвате плащането.

    Политиката за доставка:

    а:за доставка на цените: ние ще изпратим чрез ЕМС, ДХЛ, Федерална Експрес, упс. TNT, доставят 4-7воркинг дни в зависимост от услугата доставка на страната.

    б: за свободна перевозкы на пратката :ние ще изпратим чрез въздушна поща стълб на Кит, която е на около 10-15working дни до Азия, Западен евро, Северна Америка и 20-30 делнични дни за Южна Америка, Средния Изток, Африка. моля добросердечно свържете се с нас за всички въпроси перевозкы на пратката.

    c: моля, проверете адреса си преди приключването на плащане.Ако искате да внесете някакви промени,моля, свържете се с нас възможно най-скоро.или ние ще изпратим стоката до адреса, който сте оставите само в информация за поръчка.

    d: ние аранжируем доставка within3-5days на получаване на обезщетение.когато получите известие за доставка, ще се даде номер за проследяване,по който можете да продължите да следите пратката онлайн.обикновено това може да отнеме няколко дни, за да влезе в сила.

    e: транзитно време за обслужване се предоставя на превозвача, транзитно време може да бъде повече по време на празниците.

    f: Ако не са получили своите стоки в определеното време,моля, веднага се свържете с нас за помощ.

    g: за да се гарантира,че ще получите вашата поръчка без данъци при вноса,ние ще обявим"подарък" с по-ниска цена, тази по-ниска цена не се отразява на общата цена, която ще платите, или пазарна стойност на продукта и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила.

    Коментари

    Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!

    Вашият пет звезден положителен отзив изключително важно за нас, моля, свържете се с нас веднага, преди да даде своя негативен или неутрален коментар, за да можем да разбираме вашата загриженост.

    Етикети: подложка за количка, подложка за детска количка, за количка, Евтини подложка за количка, Високо качество, детска количка мат, Китай за доставчици колички.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти