Порцелан стар порцелан пастелни сини и бели Дракон и Феникс порцеланова купа Порцелан стар порцелан пастелни сини и бели Дракон и Феникс порцеланова купа Порцелан стар порцелан пастелни сини и бели Дракон и Феникс порцеланова купа Порцелан стар порцелан пастелни сини и бели Дракон и Феникс порцеланова купа Порцелан стар порцелан пастелни сини и бели Дракон и Феникс порцеланова купа Порцелан стар порцелан пастелни сини и бели Дракон и Феникс порцеланова купа

Порцелан стар порцелан пастелни сини и бели Дракон и Феникс порцеланова купа

лв.48.24 лв.33.28
В наличност
p24286

    Размер На Опаковката: 25cm x 25cm x 15cm (9.84in x 9.84in x 5.91in)
    Тегло На Опаковката: 0.6kg (1.32lb.)
    Тип На Блока: парче
  • Материал: Керамика И Емайл
  • Регионална Функция: Китай
  • търговска марка: МЯО ЯН ГОНГ И
  • Тема: Талисман

  • Порцелан стар порцелан пастелни сини и бели Дракон и Феникс порцеланова купа

    Всички подробности ще стимулира продажбите в магазина ми.Нашата цел е да се върна в нашия магазин или ни препоръчаха!!

    Предмети, които ние продаваме, - това е всичко, на оригиналните недвижими елементи на формата. Имаме тук присъства на събиране на стоката, ние си имаме хора, които излизат и се събират тези неща. това е добра ръчна работа; предмет напълно демонстрира творчески дух и прекрасна култура. Тя е с изискана форма и характерен стил. Голямо съкровище на изкуството! Това е много вкусно занаят. Дърворезба на тялото отразяваше високо и искусное умения. Ние ги събираме от личен колектор. Имаме си магазин в Китай. Така че, ако вие предлагате стоки и плащат за тях. Ние ще го доставим възможно най-скоро.

    ДОСТАВКА И ПРЕДАВАНЕ НА

    След като плащането ще бъде възстановен, ние ще бъдем в рамките на 1-2 РАБОТНИ дни за доставка. Ние ще отидем чрез пакет от въздуха на Хонг конг на Китай или на електронна поща Бао изпратени от вас.Това е най-сигурният и най-бързият пощенски услуги в Китай.Кораб до САЩ 7-15 дни.Доставка в други страни обикновено отнема 20-35 работни дни .

    Коментари:

    Ние се опитваме с всички сили, всичко да е идеално. Но понякога това се случва. Иска ми се, ако нещо не е наред с нашата сделката, моля, не се колебайте да споделите с нас, преди да напусне никакви коментари! Ние искаме да са на 100% доволни от поръчката. Ако те ви харесва, моля, отделете време, за да ни оставят положителен отзив. Вашият положителен отзив 5-звезден рейтинг на ибей за нас ще бъдат оценени по достойнство.

    Обслужване на клиенти:

    Моля, не се колебайте да ми кажете, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се погрижат за вас по най-добрия начин.

    И ние ще се радваме да чуем от вас всякакви предложения, въпроси и/или проблеми.

    Правилата на връщане:

    Гаранция за връщане на парите за 7 дни 100% в този случай.Цялата стойност на доставката ще бъде заплатена от купувача.

    1) Продуктът не е точно отговаря на описанието:

    а) открити не са описани значителни дефекти,

    б) открито несъответствие правомощия, в случай, ако аз гарантирам истинността на (документирани потвърдена заключение на експерт, необходимо за процеса на възстановяване на парични средства);

    2) големи щети, възникнали при транспортиране (трябва да се откаже да подпише и да вземе стоката)

    Ако срещнете някакви следните обстоятелства, не можем да върнем плащане:

    (1) купувачът е променил решението си или просто иска да върне стоката, без никаква причина, посочена в гаранцията за връщане на парите;

    Етикети: Дракон и Феникс, Пастельно-Син, Дракон Дракон, Евтини Дракон и Феникс, Високо качество на синьо пастел, Китай Дракон, Дракон доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти