евтини потребителски монети високо качество на потребителски 3d монети, едри монети горещи продажба цинк сплав Монета FH810281

евтини потребителски монети високо качество на потребителски 3d монети, едри монети горещи продажба цинк сплав Монета FH810281

лв.804.30 лв.659.53
В наличност
p89558

    Тип На Блока: лот (350 бр./лот)
    Размер На Опаковката: 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
    Тегло На Опаковката: 2.0kg (4.41lb.)
  • Регионална Функция: Европа
  • Техника: Кастинг
  • Материал: Метални
  • Вид На Продукта: монета
  • Тема: Патриотизъм
  • Стил: Американски Стил
  • търговска марка: CSYSCF

  • Ако искате да видите повече продукти, моля, посетете нашия сайт: 1.ние можем да подгонянный / ОЭМ според вашите изисквания. (Само трябва да предоставят снимка на продукта или образци, ние може да произвежда продуктите, които искате) 2. материал метал (месинг, желязо, мед, сплав на цинк, неръждаема стомана и т.н.) 3.размер според дизайн на клиента може да се персонализира; 4.Лого Логото може да коприна-избягвайки отпечатани, изпълнен с цвят, изрежете, печат, лазерно гравиран, злато тогава, никел, обхванати, мека емайл, повърхност за печене, добавя эпоксидную смола, задни печат и др. 5. цвят: всеки цвят pantone 6. форма: според дизайн на клиента 7. минимално количество: без минимална граница за поръчки 8. опаковка: индивидуален polybag или смогите да бъде индивидуално 9. OEM моля свържете, за да обсъдят по-нататък; по всяко време приветствовано 10. цена проба, за да обсъдят 11. Време за проба 3-5 дни 12. навальное време на изпълнение на поръчката: 10 дни (ние също така предлагаме експресна продукти, специфична ситуация, моля да се свържете с нас) 13. подарък употреба, подарък дела, выдвиженческий подарък, бижу, сувенир, символ на отбора, Логос игри, етикетът на срещата, на етикета на асоциацията и т.н.

    Поръчки за доставка трябва да се използва стока, China Post DHL, UPS и така нататък. Обратна връзка вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и пет звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги,моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Всички проблеми могат да бъдат решени, ако вие и ние се опитваме да го направим.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите. Връщане на стоката в случай, ако получите дефектна стока, клиентът има до 7 дни от датата на получаване да поиска връщане или замяна за нов. В случай, ако сте получили грешен продукт, стока трябва да бъде върната в първоначалния му и неизползвано състояние, както и трябва да бъде в оригиналната кутия и опаковка. Ние не позволяват възстановяване или замяна поради промени мнения. Моля, прочетете всичко на описанието, дадено като ръководство, преди да направите залог. Въпреки, че всяка стъпка е направена, за да се гарантира, че ние пращаме правилния продукт, ще бъде случаят, когато получавате на стоки, които се различават от описанието. В такъв случай молим ви незабавно да се свържете с нас, за да можем да се поправи ситуацията. Вашето удовлетворение е много важно за нас и ние ценим вашия бизнес, затова ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или данъци върху вноса. Всички имейли ще бъдат изпратени в рамките на 1 работен ден. Ако не получите нашия отговор, моля, моля изпратете отново вашата електронна поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро. Тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на самия елемент може леко да се различават от горните изображения. Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време преди покупката или след нея; ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента.

    Етикети: монета монети, МОНЕТА НА ПОРЪЧКА, ПРОДАЖБА НА МОНЕТИ, Евтини монети, монети, , Висококачествена МОНЕТА НА ПОРЪЧКА, Китай монета продажба на доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти