Автомобилни Часовници Бижута Мини-Кола Украса Отдушник На Автомобила Клип Кварцов Часовник Механика На Модела Стайлинг Аксесоари За Авто Къщи Автомобилни Часовници Бижута Мини-Кола Украса Отдушник На Автомобила Клип Кварцов Часовник Механика На Модела Стайлинг Аксесоари За Авто Къщи Автомобилни Часовници Бижута Мини-Кола Украса Отдушник На Автомобила Клип Кварцов Часовник Механика На Модела Стайлинг Аксесоари За Авто Къщи Автомобилни Часовници Бижута Мини-Кола Украса Отдушник На Автомобила Клип Кварцов Часовник Механика На Модела Стайлинг Аксесоари За Авто Къщи Автомобилни Часовници Бижута Мини-Кола Украса Отдушник На Автомобила Клип Кварцов Часовник Механика На Модела Стайлинг Аксесоари За Авто Къщи Автомобилни Часовници Бижута Мини-Кола Украса Отдушник На Автомобила Клип Кварцов Часовник Механика На Модела Стайлинг Аксесоари За Авто Къщи

Автомобилни Часовници Бижута Мини-Кола Украса Отдушник На Автомобила Клип Кварцов Часовник Механика На Модела Стайлинг Аксесоари За Авто Къщи

лв.8.03 лв.6.50
В наличност
p19449

    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
    Тегло На Опаковката: 0.052kg (0.11lb.)
  • КОД: 14093
  • търговска марка: сикео
  • Тегло На Продукта: 42g
  • Името На Цвета: Черен, Сребрист
  • Основен Материал: Цинк Сплав

  • Особености: 100% чисто нов и високо качество се предлага с 3 м двустранно лепило и клип, е лесно да се създаде уникален дизайн, мода външен вид е чудесен подарък за себе си и своите близки и приятели

    Технически характеристики: Материал: хромиран метал мощност: 1 x LR626 (в комплекта ) размер: като на снимката цвят: черен / сребрист

    Пакетът включва: 1 Х часовник декорация 1 X вентилационна (противовакуумна) канална скоба

    1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

    2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

    3.ние изпращаме само потвърден адрес на поръчките. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

    4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

    5. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да се промени, особено по време на празниците.

    6.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    7. поради разлика в състояние и времето състав, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

    1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван

    и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Изключения не се случва! Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

    2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po

    3. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари

    истина, след като и купувачът, и продавачът да бъдат анулирани транзакция с Premium-Branch.news. Или пък можете да изберете замени.

    4.ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

    1.ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване) е 12 месеца. Accessoriescome с гаранция 3 месеца.

    2. дефектните стоки трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно). Ти трябва да ми кажете, че това е дефект.

    дайте ни номера на вашето плащане. НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.

    Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в Premium-Branch.news!

    Етикети: автомобилни часовници, украса на колата, автомобилна декорация аксесоари за автомобили, Евтини автомобили часовници, Висок клас авто украшение, Китай автомобилни декориране на автомобилни аксесоари, доставчици на.

  • Отзиви (3)

    • Cerfer Usa

      watch-2 produced very fast. really very small. clock face diameter indicated in the description of thought, actually only case. насажена hour hand is not correct, делениям not exactly match. why the arrow on the light made light background, none not see fig. full short garbage, price and quality.

    • Lhughes403

      good looking. but scale color not as photo. unfortunately Yellow.

    • Kiler Kipi

      watch like as show time work caveat one when looked заказывал photo and me more казались and when come wrist as they proved! class rearview mirror can be stuck on зато look!

    Напишете отзив

Свързани продукти