Детски хип-хоп, джаз танц конкурс за костюм момичета пайети риза жилетка шорти набор от момче уличен танц костюм Детски хип-хоп, джаз танц конкурс за костюм момичета пайети риза жилетка шорти набор от момче уличен танц костюм Детски хип-хоп, джаз танц конкурс за костюм момичета пайети риза жилетка шорти набор от момче уличен танц костюм Детски хип-хоп, джаз танц конкурс за костюм момичета пайети риза жилетка шорти набор от момче уличен танц костюм Детски хип-хоп, джаз танц конкурс за костюм момичета пайети риза жилетка шорти набор от момче уличен танц костюм Детски хип-хоп, джаз танц конкурс за костюм момичета пайети риза жилетка шорти набор от момче уличен танц костюм

Детски хип-хоп, джаз танц конкурс за костюм момичета пайети риза жилетка шорти набор от момче уличен танц костюм

лв.34.18 лв.31.11
В наличност
p20374

    Размер На Опаковката: 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 0.35kg (0.77lb.)
  • Пол: Момичета
  • Танц Тип: Китайски Народен Танц
  • Дизайн: Палта, топ+шорти, палта+топ+шорти
  • Тип Елемент: Танцов Костюм Дай
  • Номер На Модела: JZ0183161
  • Цвят: Зелени
  • търговска марка: Файмуолон
  • Размер: 110cm, 120cm, 130cm, 140cm, 150cm, 160cm
  • Материал: Найлон, Полиестер, Ликра

  • [xlmodel]-[продукти]-[8888] горещи продажба

    [xlmodel]-[custom]-[36565]

    [xlmodel]-[custom]-[36565]

    [xlmodel]-[custom] - [8888] описание

    Уведомление За Размера:

    Възраст на таблицата с размери е само за справка!Размери основно отговаря на растежа на децата.Така pls измерват височината на вашите деца и контрастират с размер на диаграма, за да изберете размер.Ако на мазнини, Моля, изберете 1 или 2 размера по-голям.

    Например: повишаване на момичетата: 124 см

    ако е тънък или нормален, pls избират размер на 130;ако е мазна, pls избират размер 140

    [xlmodel]-[photo] - [0000] списък на снимки

    [xlmodel]-[custom]-[36560]

    [xlmodel]-[custom]-[36560]

    [xlmodel]-[custom]-[8888] за плащане

    1.ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Всички основни кредитни карти се приемат плащания чрез сигурна система за плащане

    2. плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка. 3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни 4. повече въпроси за плащане, моля, проверете следния линк:

    [xlmodel]-[custom]-[36563]

    [xlmodel]-[custom]-[36563]

    [xlmodel] - [custom]-[8888] за доставка

    1. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. 2. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. 3 . Както е показано на изображението не е действителен елемент и са предназначени само за ваша информация. 4. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. 5 . Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! 6 . С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка.

    [xlmodel]-[custom]-[36564]

    [xlmodel]-[custom]-[36564]

    [xlmodel]-[custom]-[8888] за обратна връзка

    Моля, оставете положителен отзив 5-звезден, ако сте доволни от покупката си.

    Моля, свържете се с нас за връщане или замяна, ако не сте доволни от получения продукт.

    Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми за вас и напълно да ви помогне в целия процес.

    Етикети: танцов костюм, костюм за улични танци, костюми за джаз танци, Евтини танцов костюм, Висококачествен костюм за улични танци, Китай джаз танцови костюми доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти