2018 нова красота nail art 50шт 3d декорация на нокти аксесоари, инструменти за полагане на ноктите злато, сребро мивка мивка шипове Безплатна доставка 2018 нова красота nail art 50шт 3d декорация на нокти аксесоари, инструменти за полагане на ноктите злато, сребро мивка мивка шипове Безплатна доставка 2018 нова красота nail art 50шт 3d декорация на нокти аксесоари, инструменти за полагане на ноктите злато, сребро мивка мивка шипове Безплатна доставка 2018 нова красота nail art 50шт 3d декорация на нокти аксесоари, инструменти за полагане на ноктите злато, сребро мивка мивка шипове Безплатна доставка 2018 нова красота nail art 50шт 3d декорация на нокти аксесоари, инструменти за полагане на ноктите злато, сребро мивка мивка шипове Безплатна доставка

2018 нова красота nail art 50шт 3d декорация на нокти аксесоари, инструменти за полагане на ноктите злато, сребро мивка мивка шипове Безплатна доставка

лв.3.20 лв.2.40
В наличност
p9205

    Тип На Блока: лот (50 бр./лот)
    Размер На Опаковката: 10cm x 5cm x 1cm (3.94in x 1.97in x 0.39in)
    Тегло На Опаковката: 0.03kg (0.07lb.)
  • Материал: Метални
  • Тип Елемент: Планински Кристал И Декорации
  • Номер На Модела: Метален Пирон-Мивка
  • Цвят: Сребро, Злато
  • Размер: app 7*4mm
  • Брой: 50 бр.
  • търговска марка: Вкус-момиче
  • Тегло: 15g

  • Плодовете На Продукта:

    100% чисто нов

    Чудесно като за професионален специалист по ноктите, така и за изучающего нийл-арт

    Това прави ноктите да изглеждат элигантными и специални

    Лесно се нанася върху естествени или изкуствени нокти

    Почистете повърхността на ноктите, обелете базов лак

    Поставете го на нокти

    С този набор от ноктите си, ще бъде по-привлекателна

    Можете също така да ги използвате за украса на вашия дом, своята практика за мобилни телефони, очила, покани, боди-арт и т.н.

    Форма: Мивка

    Количество: 50 броя

    Размер: приложение 7*4 мм

    Цвят: злато и сребро на избор

    Уведомяване На Клиента :

    1) Ако имате някакви въпроси за времето на доставка и дефектном като и детайли, не получени, моля, свържете се с нас на първо място, ние можем да ви удовлетворенный отговор и разрешение.

    2) ние обещаваме да ви осигури най-доброто обслужване за нашите стойност на клиента. Ние продаваме качествени продучты с най-добра цена и наградным обслужване. На всеки въпрос ще бъде отговорено в рамките на 24 часа (без събота и неделя). Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

    Плащане:

    1) ние приемаме всички онлайн плащания.

    2) Преди покупката, моля, уверете се, че вашият адрес е правилен. Или не, моля, поправете го преди заплащане.

    3) моля, оставете бележка в платежна бележка при извършване на плащане, ако имате някаква специална заявка(цвят/размер).

    4)номер на телефона се препоръчва за по-точна доставка.

    Срокът За Доставка Е И Връчването На:

    1) ние ще изпратим на световно чрез стълб на кит .

    2)детайли ще бъдат доставени в рамките на 1-2 работни дни след приключване на плащането. И той достига на повечето страни в рамките на 15-35 работни дни.

    3) Срокът за доставка зависи от дестинацията и други фактори, той може да отнеме до 35 работни дни. Ако не можете да го получите чрез 35 работни дни. Моля, свържете се с нас за разрешение.

    4) доставка може да зависи от празници, събития и други неясноти. Ние не може да гарантира време на пристигането си.

    5) Моля,обърнете внимание, че клиентът от Бразилия, Италия, Мексико и Аржентина, се дължи на строга митническата политика на своите страни по отношение на стоки от Източна Азия, скорост на доставка може да бъде в голяма степен се забави.

    6) по-малко от 0,5 на сто от опаковки понякога може да се изгуби,но, моля, не се притеснявайте за това. Ако все още не можете да си приказанные детайлите в рамките на времето за оценка, моля чувствайте свободни да се свържете с нас колкото се може по-бързо. Ние ще отговаря за повторно пращане на нови стоки.

    7) вносни митнически такси, данъци и такси не са включени в крайната цена или разходи за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.

    Етикети: аксесоар за декорация на нокти, 3D декорация на нокти, декорация на нокти, Евтин аксесоар за декорация на нокти, Високо качество на 3D декорация на нокти, Китай доставчици декорации за нокти.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти