Франция ръчно национален флаг ръчно флаг 14*21см полиестер малък размер, плаващи под знамето обичай ръчно американски флаг

Франция ръчно национален флаг ръчно флаг 14*21см полиестер малък размер, плаващи под знамето обичай ръчно американски флаг

лв.24.05
В наличност
p83830

    Тип На Блока: лот (100 бр./лот)
    Размер На Опаковката: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
    Тегло На Опаковката: 0.45kg (0.99lb.)
  • Плат: Polyester
  • Знамена И Флагове Материал: Polyester
  • Тип: Пишеща машина
  • Материал Флагштока: Пластмаса
  • търговска марка: PEFECOTO
  • Използването на: Ръка
  • Номер На Модела: HF
  • Стил: Flying

  • Материал: Полиестер

    Техника:Печатна

    Размер:около 14*21 см

    Снимките На Продуктите:

    На разположение повече от 200 ръчни знамена на страни. Pl ease не се колебайте да се свържете с мен за подробности.

    Кликнете върху следната картина, за да научите повече.

    Флаг на ръцете може да се персонализира. моля чувствайте свободни да се свържете аз за детайли.

    Кликнете върху следната картина, за да научите повече.

    Доставка:

    DHL, UPS, TNT, Fedex, и EMS, E-EMS за други възможности за доставка.Ако искате тези бързи услуги за доставка.Моля, свържете се с мен за подробности, преди да направите поръчка.

    Митници:

    Ще обявим стойността на продукта като заявката или с по-ниска цена, за продукти по-лесно се състоя си митницата.Това е ваше задължение, за да изчистите обичай във вашата страна.Ако таксата се случи, то е ваше задължение е да плати за тях.Благодарим ви за разбирането.

    ВРЪЩАНЕ:

    Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при повторно връщане на вещта, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.Купувачът носи отговорност за предоставяне на разноски, за да си върне детайли.

    Коментари:

    Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

    Етикети: американски флаг, обичай ръчно флаг, развевающееся знамето, Евтин американски флаг, Висококачествен произведен по поръчка на ръчно изработени флаг, Китай, плаващи под знамето на доставчици.

  • Отзиви (1)

    Напишете отзив

Свързани продукти