Ръчно рисувани абстрактен съвременен платно стенно изкуство плодове бутилка маслена живопис за украса на дома и кухня 50x50cm Ръчно рисувани абстрактен съвременен платно стенно изкуство плодове бутилка маслена живопис за украса на дома и кухня 50x50cm Ръчно рисувани абстрактен съвременен платно стенно изкуство плодове бутилка маслена живопис за украса на дома и кухня 50x50cm Ръчно рисувани абстрактен съвременен платно стенно изкуство плодове бутилка маслена живопис за украса на дома и кухня 50x50cm Ръчно рисувани абстрактен съвременен платно стенно изкуство плодове бутилка маслена живопис за украса на дома и кухня 50x50cm

Ръчно рисувани абстрактен съвременен платно стенно изкуство плодове бутилка маслена живопис за украса на дома и кухня 50x50cm

лв.53.08 лв.32.91
В наличност
p61513

    Тегло На Опаковката: 0.3kg (0.66lb.)
    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 60cm x 10cm x 10cm (23.62in x 3.94in x 3.94in)
  • Тип калиграфия и живопис: Живопис Върху Платно
  • Форма: Площ
  • Продукти: Натюрморт
  • Рамка: No
  • Тип: Картини С Маслени Бои
  • Материал: Платно
  • Среден: Акрил
  • Поддържаща База: Платно
  • оригинал: No
  • търговска марка: Минтура
  • Размер (Инчове): 12x12, 16x16, 20x20, 24x24, 28x28, 30х30, 36x36
  • Техника: Ръчно Рисувани
  • Режим на рамката: Без рамка
  • Стил: Модерен
  • Номер На Модела: HY141920

  • Уважаеми клиенти, Добре дошли в моя магазин !! Много се радвам, че избрахте нашите продукти и отишли в магазина.Аз се надявам, че вие ще имате щастливо време за пазаруване! Ако имате някакви въпроси, моля, дайте ми да знам. Аз ще бъда с цялото си сърце съм благодарен за вашата услуга.Благодарим ви!

    Детайли На Продукта.....................................................................

    Описание на продукта: Ръчно рисувани абстрактен съвременен платно стенно изкуство плодове бутилка маслена живопис за украса на дома и кухня 50x50cm.

    Размер за избор

    (1 инч=2,5 см)

    12x12 инча (30х30 см),

    или 16x16 см (40x40 см),

    или 20x20 сантиметра (50x50 см),

    или 24x24 инча (60х60 см),

    или 28x28inch (70x70cm),

    или 30х30 см (75x75 см),

    или 36x36 инча (90х90 см),

    Всяка страна добавя допълнително 2 инча (5 см) за разтягане в продължение и на рамката.

    Ако искате по-голям размер повече снимки, моля, свържете се с мен .

    Ограден / Разширен

    Няма рамки, като платно . Заради скъпите разходи за доставка,пакет включва само маслена живопис. Вътрешна рамка и разходите за доставка са около $ 30 - $ 100.

    Ако имате нужда от рамка, моля, свържете се с мен. Рулонная доставка опаковка

    Гаранция

    100% ръчно рисувани висококачествени акрилни картини професионален художник върху платно

    Моля, обърнете внимание, че всеки детайл е изработен по поръчка. Действителната картина може да се различават малко от изображението на продукта.

    Нашата фабрика се намира в град Dafen Шенжен,Гуандун,Китай.Ние сме компания, която е специализирана в маслената живопис,производството и търговията.

    Ние имаме много големи професионални художници, переопределяющими вашият стил на живот с помощта на този уникален и елегантен произведения на изкуството, изработени от нашия художник.

    да предложим висококачествени боядисване и най-доброто следпродажбено обслужване - това е нашата цел.

    Потребителски размери и митническа боядисване са също на разположение.Цените на нашите картини по поръчка зависят от големината на картини и сложността на чертежи. Така че, моля, изпратете ни снимки, и след това ние закавычим за вас.Нашите художници могат да променят картини по ваше желание, например, хората може да се изключи или да се добави. Облекло, цвят на косата и очите, както и на фона могат да бъдат променени. Ние дори може да се комбинира две снимки, за да се направи една картина. Моля, поставете вашите запитвания промени по поръчка.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Моля, обърнете внимание, че нашият магазин продава маслена живопис 100% рисованные картини цветова палитра пигмент е различно, така че ще отклонение цветове, всеки език ще съществува определен цвят ( марка на монитора, Яркост, настройка на контраста на инсталирани различни ) Моля продукт трябва да преобладават в насипно състояние, напълно неприемливо за всеки цвят, който си поръчва клиент, купувачите купуват с повишено внимание. индивидуална картина е малко по-различен размер и друг начин за връзка и представяне на информация, моля, вид преобладават, не са обхванати от гаранция, той е тук по уведомлению изявление.

    Етикети: окрасочный спрей, отварачка за бутилки за сватбени сувенири, боядисване тиква, Най-евтиният магазин за бои на спрей, Високо качество на отварачка за бутилки за сватбени сувенири, Китай живопис тиква доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти