Първият модел на новия камион на освобождението на ретро и класически автомобили модел метални занаяти украса Коледен подарък Първият модел на новия камион на освобождението на ретро и класически автомобили модел метални занаяти украса Коледен подарък Първият модел на новия камион на освобождението на ретро и класически автомобили модел метални занаяти украса Коледен подарък

Първият модел на новия камион на освобождението на ретро и класически автомобили модел метални занаяти украса Коледен подарък

лв.297.59
В наличност
p23721

    Тегло На Опаковката: 2.52kg (5.56lb.)
    Размер На Опаковката: 55cm x 50cm x 50cm (21.65in x 19.69in x 19.69in)
    Тип На Блока: парче
  • Махалото на медальон във формата на: Украса
  • Стил: continental
  • Применимая сцена: Друго
  • Категория: Автомобили / хм / лодки
  • Моделиране: Друго
  • Материал: Желязо
  • лична обработка: Това е
  • картина за декорация: Друго
  • занаяти: Друго

  • Начин на производство: полу-ръчен киборг

    Опаковка: картонена опаковка

    Място на произход: Zhejiang

    Отпечатани Лого:смогите

    Има ли патентни източници: няма

    Цвят:AAG002

    Американската държава ретро метална модел самолет моделиране на модел самолет домашни занаяти бижута ръчна изработка 38.00 античен VW автобус скейтборд RV модел ретро автомобил ръчно изработени от ковано желязо за декорация на дома 96.00 1947 ретро локомотив практичен и творчески подарък купа бижута ръчно изработени от ковано желязо за декорация на дома модел 178.00 европейските и американските ретро и класически автомобили модели на автомобили от метал занаяти декоративни орнаменти подарък колекция доставка 62.00 ретро мотор модел метални орнаменти метални занаяти декорация на дома махалото разнообразие от допълнителни подаръци 140.00 стари военни джипове Willys творчески бижута ръчна изработка на метални модели на автомобили от военни автомобили Dodge 177.00 класически лондон с двуетажен автобус модел украса на прозорци 262.00 ретро High Metal Classic Cars Model car Model decoration Metal Crafts 170.00 този шаблон, предоставена от [Super Express]

    />

    1. Поддръжка на смесени партия, на 800 долара повече, отколкото общата необходима сума, един параграф 2 от безвъзмездна помощ. Фабричните контакти, по-големи от полза.

    2. Подкрепете транзакция Alipay, банков превод.

    3. Всички цени на стоки, се облагат с данъци безплатна доставка за фактуриране, е необходимо да добавите данъчни точки.

    4. снимките са направени в натура, ще бъде малка разлика в цвета. Всичко детско ръчно завършва на газопровода няма да е толкова симетрична, като произведен, изтънчен, безупречен, леки следи от заваряване, нередности оцветяване, переливы цветове, петна, неравности, драскотини и други ръчно изработени продукти, присъщи на стила и характера, това не се отразява върху цялостния външен вид, особено на ум за отдалечени предмети.

    1. Дзянсу, Джъдзян и Анхуей област, ако обемът на товара не е голям, предлагани от експресния транспорт, специфични такси, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти.

    2. други области могат да бъдат направени по отношение на логистиката, ниски товари, транспортна сигурност, когато стойността на-врата пикап на плащания на клиенти (преди изпращане ние не обещаваме точна логистична на пратка), като в същото време като товарен раздел на Интернет, под рубриката се попълва нула.

    1, Вие получавате количеството и качеството на стоката в продължение на три дни, за да провери детето, ако проблемът може да бъде навременна обратна връзка с процеса на обслужване на клиентите.

    2, субективно удовлетворенный, въображение като причина за детето действителните проблеми с качеството, не се връщат, няма да бъдат приемани.

    Етикети: професия украшение, модел на кораба, занаятчийско Коледа, Евтини занаяти украшение, Висококачествен модел на кораба, Китай занаят коледни доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти