Ланьтянь натурален нефрит панаир чаша чайник чаша кунг фу чай са разделени на нефритови вино, чай Ланьтянь натурален нефрит панаир чаша чайник чаша кунг фу чай са разделени на нефритови вино, чай Ланьтянь натурален нефрит панаир чаша чайник чаша кунг фу чай са разделени на нефритови вино, чай Ланьтянь натурален нефрит панаир чаша чайник чаша кунг фу чай са разделени на нефритови вино, чай Ланьтянь натурален нефрит панаир чаша чайник чаша кунг фу чай са разделени на нефритови вино, чай

Ланьтянь натурален нефрит панаир чаша чайник чаша кунг фу чай са разделени на нефритови вино, чай

лв.68.99 лв.51.75
В наличност
p40231

    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 0.4kg (0.88lb.)
    Размер На Опаковката: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
  • Материал: Органичен Материал
  • търговска марка: МЯО ЯН ГОНГ И
  • Тема: Талисман
  • Стил: Народно Творчество

  • добре дошли в моя магазин

    Лий антик. Всичко това е изкуство! Ланьтянь натурален нефрит панаир чаша чайник чаша кунг-фу чай са разделени на нефритови вино, чай материал: Ланьтянь нефрит Размер: ширина * височина * дебелина е около 70*125*40 мм, ръчно измерване може да има грешка 1-2 мм.

    Всички стоки, които се намират в промоции моя магазин и нашата цел-да се върне в нашите магазини или да ни препоръчате на Вас!!! Ние продаваме всички предмети в оригиналната статия. Ето, това е избор на продукти, имаме си хора, да се събират тези неща. Това е много добра ръка, проектът напълно олицетворява новаторски дух и прекрасна култура. Той е изискан стил и уникален стил. Големи съкровища на изкуството! Това е много вкусно занаят. В тялото на скулптурата са отразени благородни и ловките умения. Wnow в моя магазин се продават,колкото повече, толкова по-евтино!!добре дошли направи на едро!! e събиране на своите лични колектори. У нас има свои магазини в Китай. Така че ако направите залог на проекта и да платите. Ние ще го доставим възможно най-скоро. Доставка и прехвърлянето след получаване на плащането ще се доставят стоки в рамките на 1-2 дни. Ние ще отидем в Хонг конг въздушна пратката или по електронна поща за вас. Най-сигурният и най-бързата пощенска услуга, в Китай. Кораб на Съединените американски Щати 7-15 дни. В други страни, обикновено се изисква да се доставят 20-35 работни дни. Обратна връзка: ние се опитваме да направим всичко възможно, за да направите всичко перфектно. Но понякога на всеки се случва. Надявам се, че ако се справи с някакви проблеми, моля не се колебайте да ни информира за това, преди да оставят никакви коментари! Надяваме се, че ще бъде в състояние да изпълним поръчката си на 100%. Ако те ви харесва, моля, отделете време, за да ни даде положителна оценка. Вашият положителен отзив 5-звезден рейтинг ще бъдат оценени нас по достойнство. Обслужване на клиенти: моля, не се колебайте да ми каже, че имате, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Ние ще направим всичко възможно, за да ви служи. Сигналната връзка ние ще се радваме да чуем от вас всякакви предложения, въпроси и / или проблеми. сега в моя магазин се продават, колкото повече, толкова по-евтино!!добре дошли, за да се направи на едро за продажба!!

    Етикети: Статуетки И Миниатюри, Евтини Фигурки И Миниатюри, Ланьтянь натурален нефрит панаир чаша чайник чаша кунг фу чай са разделени на нефритови вино, чай.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти