Карикатура сладък змия преминете стикер декоративна стикер винил водоустойчив стикер на стената 2WS0183

Карикатура сладък змия преминете стикер декоративна стикер винил водоустойчив стикер на стената 2WS0183

лв.2.33 лв.1.40
В наличност
p53942

    Размер На Опаковката: 15cm x 1cm x 1cm (5.91in x 0.39in x 0.39in)
    Тегло На Опаковката: 0.01kg (0.02lb.)
    Тип На Блока: парче
  • Номер На Модела: 2WS0183
  • Спецификация: Single-piece Package
  • Цвят: Черен
  • Стил: Модерен
  • Класификация: За Стена
  • Сценарий: Ключ
  • търговска марка: Йоха
  • Материал: Винил
  • Модел: Плосък Релеф Стикер За Стена
  • Тема: Домашни любимци

  • Карикатура сладък змия преминете стикер декоративна стикер винил водоустойчив стикер на стената 2WS0182

    Доставка:

    1 нашия начален адрес-Китай. Уверете се, че вашия адрес за фактуриране най-подходящия.

    2 Стоката ще бъде доставена в рамките на 1 работен ден (без събота, неделя и празнични дни) след получаване на пълното плащане.

    3 ние ще изпратим на световно чрез въздушна поща стълб на кит. нормално. купувачът може да получите детайл в 20-30 работни дни след направена компенсация (исключенной събота, неделя и празнични дни).

    4 Ако не се храни след 30 дни на вашето плащане,моля, свържете се с нас.ние можем да си върне парите, или да ги изпрати повторно.Ние не можем да контролираме доставка time.it зависи от времето, в полета, вашето място и т.н.

    Коментари:

    Положителна обратна връзка е добре дошъл. Ако има някакви проблеми или въпроси относно даден продукт или доставка, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се опитаме по най-добрия начин да ги разреши за вас. Благодаря за покупка.

    Връщане:

    Всички наши продукти са били тествани и опаковани в добро състояние. Ако данните, които сте получили, счупени, моля да ни уведомите в рамките на 7 дни след получаване на стоката, ние ще замени друга нов или ще ви възстановим парите, ако доставката липсва (цената на доставката не се връща)

    -Ако имате някакви проблеми или проблеми с вашата поръчка или продукти, моля, пишете ни и да ни даде възможност да ви помогне, преди да оставите някакъв съвет.

    -Ние вярваме, че можем да постигнем положителен резултат във всяка ситуация, и ще работим упорито, за да заслужи вашето внимание.

    Условия за ползване :

    1. Ако прикрепени към повърхността на стъклени или керамични плочки, защото материалът е относително гладък. паста преди да е най-добре избършете с чиста кърпа, за да премахнете фурнир, лесно се залепят, а още по-добре;

    2. някои от по-мащабни рисунки, прикрепени, squished могат да бъдат малко мехурчета се появяват, а след това можете да използвате картата с надраскване на терени, за да премахнете въздушните мехурчета с помощта на игла проколется или малка степен на мехурчета може да бъде, няма да се отрази на цялостния ефект залепване;

    3. ако поставите влажни стени, застаряването на населението или просто почистване на боя, лепило, може да доведе до това, че етикети автоматично выключаются, или може да предизвика лющене на стените, можете да използвате сешоар за сушене с горещ въздух боя на стената или да бъде летливо за известно време, след стик, но ефектът може да варира, така че, моля, нашите клиенти избират позицията на паста;

    4. ако не е внимателно етикети, прикрепени в грешна позиция, може да се използва нож, за да реже ъгъла на стената, заснет с нея, повторното поставяне, обикновено на този продукт могат да се използват повторно, за да не се скъса;

    Етикети: етикети насекоми, стикер Китай, стикери кафе, Евтини етикети насекоми, Високо качество на етикети Китай, Китай етикети доставчици кафе.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти