1947 творчески декорации, ръчно изработени старинни локомотив ютия подправени декорация на дома разнообразие от цветове 1947 творчески декорации, ръчно изработени старинни локомотив ютия подправени декорация на дома разнообразие от цветове 1947 творчески декорации, ръчно изработени старинни локомотив ютия подправени декорация на дома разнообразие от цветове

1947 творчески декорации, ръчно изработени старинни локомотив ютия подправени декорация на дома разнообразие от цветове

лв.384.46
В наличност
p23716

    Размер На Опаковката: 20cm x 45cm x 20cm (7.87in x 17.72in x 7.87in)
    Тегло На Опаковката: 2.52kg (5.56lb.)
    Тип На Блока: парче
  • Применимая сцена: Друго
  • Материал: Желязо
  • Категория: Автомобили / хм / лодки
  • Махалото на медальон във формата на: Украса
  • Моделиране: Друго
  • картина за декорация: Друго
  • лична обработка: Това е
  • занаяти: Друго
  • Стил: continental

  • Начин на производство:ръчна работа

    Опаковка: картонена опаковка

    Място на произход: Zhejiang

    Отпечатани Лого:смогите

    Има ли патентни източници: няма

    Цвят: MH868-BK, MK8501, MK7360 голям черен

    />

    1. Поддръжка на смесени партия, на 800 долара повече, отколкото общата необходима сума, един параграф 2 от безвъзмездна помощ. Фабричните контакти, по-големи от полза.

    2. Подкрепете транзакция Alipay, банков превод.

    3. Всички цени на стоки, се облагат с данъци безплатна доставка за фактуриране, е необходимо да добавите данъчни точки.

    4. снимките са направени в натура, ще бъде малка разлика в цвета. Всичко детско ръчно завършва на газопровода няма да е толкова симетрична, като произведен, изтънчен, безупречен, леки следи от заваряване, нередности оцветяване, переливы цветове, петна, неравности, драскотини и други ръчно изработени продукти, присъщи на стила и характера, това не се отразява върху цялостния външен вид, особено на ум за отдалечени предмети.

    1. Дзянсу, Джъдзян и Анхуей област, ако обемът на товара не е голям, предлагани от експресния транспорт, специфични такси, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти.

    2. други области могат да бъдат направени по отношение на логистиката, ниски товари, транспортна сигурност, когато стойността на-врата пикап на плащания на клиенти (преди изпращане ние не обещаваме точна логистична на пратка), като в същото време като товарен раздел на Интернет, под рубриката се попълва нула.

    1, Вие получавате количеството и качеството на стоката в продължение на три дни, за да провери детето, ако проблемът може да бъде навременна обратна връзка с процеса на обслужване на клиентите.

    2, субективно удовлетворенный, въображение като причина за детето действителните проблеми с качеството, не се връщат, няма да бъдат приемани.

    3, действителната такса логистични товарни логистични компании, ние обикновено нисък превоз на товари, както за клиентите, за да изберете, транспортна сигурност зелена логистика. Кораби като цяло по отношение на обема, ако основанията за отказ с по-високо натоварване, не можем да върнем.

    123456789

    Етикети: разнообразие, Евтини разнообразие, 1947 творчески декорации, ръчно изработени старинни локомотив ютия подправени декорация на дома разнообразие от цветове.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти