100 бр./лот 1

100 бр./лот 1" Дървени клечки за дрехи мини-клечки за дрехи за дрехи оранжев цвят за scrapbooking и пробиване на занаятчийски дървени колчета

лв.11.24
В наличност
p42249

    Тип На Блока: лот (100 бр./лот)
    Размер На Опаковката: 17cm x 20cm x 20cm (6.69in x 7.87in x 7.87in)
    Тегло На Опаковката: 0.1kg (0.22lb.)
  • Стил: Pastorale
  • Размер: 1" long
  • Воспользуйся: Хартия За Плавателни Съдове/Scrapbooking
  • Тема: Любов
  • Тип: Дървени Клечки За Дрехи
  • Материал: Дърво
  • Цвят: Оранжево

  • Този списък е предназначен за 100шт оранжеви дървени мини-колчета с дължина около 1 инч

    Това са най-малките дървени мини-игли за дрехи! Те са идеални за производство на хартия diy, резервации на скрап, окачване на детски произведения на изкуството и подарък опаковки специални стоки. Украсете с блясък, марка и така нататък. Маса творчески възможности! Всеки миниатюрен щифт за дрехи мерки дължина около 1 инч. Цвят: оранжево предупреждение-опасност от задушаване-малки детайли; функционални остри точки. Не е за деца под 3 години. Препоръчва се за деца на възраст от 8 и повече години.

    Доставка:

    1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.

    Детайлите ще бъдат изпратени въздушна поща стълб кит, pls позволяват 30-35 делничните дни, за да пристигнат вашето destnation.

    2. поръчките се обработват в рамките на 3 работни дни от датата на потвърждение на плащането.

    3. услугата транзитно време се предоставя на превозвача. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

    4.Ако не сте получили своя товар в продължение на 40 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    Обратна връзка: ако имате някакви проблеми или проблеми с вашата поръчка или продукти ,моля,пишете ни и да ни даде възможност да ви помогне, преди да си тръгнеш всяка обратна връзка, ние вярваме, че можем да доведе до положителен резултат във всяка ситуация и ще упорито да работи, за да заслужи вашето внимание.

    Голямо благодаря!!!

    Етикети: жени жени, Контакт 1, игли за дрехи, Евтините жени на жени, Висок клас на болт 1, Китайски игли за дрехи доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти