1 1 1 1

1 " Дървени клечки за дрехи клипове в различни цветове мини-облекло игли клечки сватбени декорации за scrapbooking

лв.11.24
В наличност
p42357

    Тип На Блока: лот (100 бр./лот)
    Размер На Опаковката: 17cm x 20cm x 20cm (6.69in x 7.87in x 7.87in)
    Тегло На Опаковката: 0.1kg (0.22lb.)
  • Тип: Дървени Клечки За Дрехи
  • Стил: Европа
  • Воспользуйся: Хартия За Плавателни Съдове/Scrapbooking
  • Материал: Дърво
  • Цвят: Асорти Цветове
  • Тема: Любов
  • Размер: 1" long

  • Този списък е предназначен за 100шт разнообразни дървени мини-колчета-около 1 " с дължина

    Това са най-малките дървени мини-игли за дрехи! Те са идеални за производство на хартия diy, резервации на скрап, окачване на детски произведения на изкуството и подарък опаковки специални стоки. Украсете с блясък, марка и така нататък. Маса творчески възможности! Всеки миниатюрен щифт за дрехи мерки дължина около 1 инч. Наличните цветове: червено, Сапфир, зелен,бял,жълт, оранжев.Искаме вземане 100pcs / лот в multi цветове за този списък. Ако имате запитване за цветове, моля съобщение ние когато правите поръчка по поръчка. Внимание-опасност от задушаване-малки детайли; функционални остри точки. Не е за деца под 3 години. Препоръчва се за деца на възраст от 8 и повече години.

    Доставка:

    1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.

    Детайлите ще бъдат изпратени въздушна поща стълб кит, pls позволяват 30-35 делничните дни, за да пристигнат вашето destnation.

    2.поръчките се обработват в рамките на 3 работни дни от датата на потвърждение на плащането.

    3. услугата транзитно време се предоставя на превозвача. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

    4.Ако не сте получили своя товар в продължение на 40 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    Обратна връзка: ако имате някакви проблеми или проблеми с вашата поръчка или продукти ,моля,пишете ни и да ни даде възможност да ви помогне, преди да оставите някакъв съвет, ние вярваме, че можем да доведе до положителен резултат във всяка ситуация и ще упорито да работи, за да заслужи вашето внимание.

    Голямо благодаря!!!

    Етикети: декоративни декоративни, украса за сватби, украса за дрехи, Евтина декоративна декоративна нещо, Висококачествени декорация за сватби, Китай украси за дрехи доставчици.

  • Отзиви (1)

    Напишете отзив

Свързани продукти