Класически стил на един бутон тъмно синьо младоженеца смокинги младоженците мъжки сватбени костюми за бала на младоженеца (яке+панталон+елек+вратовръзка) K: 1161 Класически стил на един бутон тъмно синьо младоженеца смокинги младоженците мъжки сватбени костюми за бала на младоженеца (яке+панталон+елек+вратовръзка) K: 1161 Класически стил на един бутон тъмно синьо младоженеца смокинги младоженците мъжки сватбени костюми за бала на младоженеца (яке+панталон+елек+вратовръзка) K: 1161 Класически стил на един бутон тъмно синьо младоженеца смокинги младоженците мъжки сватбени костюми за бала на младоженеца (яке+панталон+елек+вратовръзка) K: 1161 Класически стил на един бутон тъмно синьо младоженеца смокинги младоженците мъжки сватбени костюми за бала на младоженеца (яке+панталон+елек+вратовръзка) K: 1161 Класически стил на един бутон тъмно синьо младоженеца смокинги младоженците мъжки сватбени костюми за бала на младоженеца (яке+панталон+елек+вратовръзка) K: 1161

Класически стил на един бутон тъмно синьо младоженеца смокинги младоженците мъжки сватбени костюми за бала на младоженеца (яке+панталон+елек+вратовръзка) K: 1161

лв.143.17 лв.127.42
В наличност
p1006

    Тегло На Опаковката: 1.9kg (4.19lb.)
    Размер На Опаковката: 30cm x 25cm x 20cm (11.81in x 9.84in x 7.87in)
    Тип На Блока: парче
  • Предни Стил: Апартамент
  • Номер На Модела: Комплект
  • Тип Елемент: Костюми
  • Тип На Затваряне: Однобортный
  • Размер: XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL
  • Вид На Монтаж: Хетеро
  • търговска марка: Anylinksuit
  • Дължината На Дрехата: Редовен
  • Материали: Полушерстяная смес
  • Тип На Затваряне Панталони: Ширинка С Цип
  • Стил: Smart Casual
  • Пол: Мъже
  • Материал: Вълна, Полиестер

  • Добре дошли в магазин за сватбени костюми на младоженеца

    Този костюм се състои от: (яке + панталон + елек + вратовръзка )

    моля да ми кажете от вашия размер и цвят когато правите поръчка

    Ако имате нужда от риза, моля, плюс 2 0usd / парче . Кликнете върху снимката, за да поръчате ризи

    ако стандартния размер не е подходящ за вас.искате да шият костюм по поръчка(цената е една и съща),това е възможно.

    Как да се измери размера на тялото:

    ( моля, измерете всички размери с вашия здраво опъната тяло.когато ние направим това, ще добавим малко пространство, за да отговарят на вашето тяло.)

    Единица за измерване на размер: сантиметри или инч 1. v=? 2. рамото=? 3. ръкав=? 4. пройма=?

    5. китката=? 6. гърдите=? 7. корем=? 8. панталони талия=?

    9. бедрото=? 10. дължина якета=?

    11. дължина на панталона=? 12. бедрото=?

    13. височина(от главата до пода) =? 14. тегло=? 15. цветът на костюма= ?

    Таблицата Със Стандартни Размери:

    Костюмите са на разположение в цветовата диаграма :(можете да промените цвета на костюмите)

    Жилетка и вратовръзка бъдат цветовата диаграма : (можете да промените цвят жилетка и вратовръзка) повече от следните стилове може да се угоди . Всички стилове предлагат същата цена .кажи ми, че ви харесва, номер на стил, когато я поръчате.

    Забележка: A. костюм, не включва никакви принадлежности,като цвете ,шапка, патерица и т.н. (Ако тези аксесоари са показани на снимките)? Б. цвят може да варира между различните CRT-и жидкокристаллическими екрани. ние не можем да гарантираме,че цветът на нашите продукти ще е точно същият като на снимките , които сте виждали ,и някои връзки не могат да бъдат същите снимки, имаме само чистият цветен вратовръзка . C. моля, дайте ми вашия точен размер и цвят, при подаване на поръчката, и съм много развълнуван да се справят с възстановяване, когато това е необходимо, за да направи костюм е много подходящ за вас ! D. Преди да поръчате, моля, прочетете внимателно този списък, задайте всичките си въпроси. Доставка И Костюм може да завърши за 3-7 дни. По време на специален празник,като китайски Фестивал,празник, национален празник, е време на доставка да бъде и малко повече.

    B. време за доставка зависи от начина на доставка. Това ще отнеме 2 - - - 6 работни дни за около UPS, DHL..

    7---18 работни дни за плащане на EMS

    Плащането се извършва с кредитна карта,банков превод, Western Union.

    Купувайте повече, спестете повече.Ако закупите два или повече предмета заедно.Ние сме щастливи да ви предложи комбинирана отстъпка за доставка, визирование комбинирана доставка до вас значително ще спести разходите за доставка. За нас

    ние костюми и жени облечи компания за производството на повече от 10 години ,нашето дело е около функции на света а) обличам костюм за доставка на сватбена рокля вечер, мантията на абитуриентски бал, рокли цвете момиче и аксесоари за сватба. Б) с различен цвят и от различен размер на разположение C) высокомарочный D) конкурентна цена веднага от цитати фабрика e) строителство на клиента приветствована. Няма минимална поръчка за вас. За обратна връзка A / ние правим всичко възможно, за да направите вашата онлайн покупка приятна, ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да ни потърсите, защото ние наистина искаме, за да може всеки клиент е удовлетворени клиенти! Б / ние ще бъдем много благодарни, ако ни оставите положителен коментар, който ще бъде отличен стимул за нас!! Ние знаем рокля за вашия специален ден! Ние ще направим всичко възможно, за да шият роклята. Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нашите онлайн услуга за поддръжка на клиенти .

    Етикети: жилетка, палто, жени за вратовръзка с веригата, шпала метална, Евтина жилетка, палто, Висококачествена стяжная на жени с веригата, Китай вратовръзка метални доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти