40 см въглеродни влакна, стабилизатор на ръчно Steadicam Micro Film обзавеждане за видеокамери DSLR фотоапарат 40 см въглеродни влакна, стабилизатор на ръчно Steadicam Micro Film обзавеждане за видеокамери DSLR фотоапарат 40 см въглеродни влакна, стабилизатор на ръчно Steadicam Micro Film обзавеждане за видеокамери DSLR фотоапарат 40 см въглеродни влакна, стабилизатор на ръчно Steadicam Micro Film обзавеждане за видеокамери DSLR фотоапарат 40 см въглеродни влакна, стабилизатор на ръчно Steadicam Micro Film обзавеждане за видеокамери DSLR фотоапарат

40 см въглеродни влакна, стабилизатор на ръчно Steadicam Micro Film обзавеждане за видеокамери DSLR фотоапарат

лв.159.25 лв.151.29
В наличност
p13921

    Размер На Опаковката: 31cm x 24cm x 12cm (12.20in x 9.45in x 4.72in)
    Тегло На Опаковката: 2.0kg (4.41lb.)
    Тип На Блока: парче
  • Номер На Модела: S40T
  • търговска марка: WNG
  • Пакет: ДА

  • 40 см въглеродни влакна, стабилизатор на ръчно Steadicam Micro Film обзавеждане за видеокамери DSLR фотоапарат

    Характеристики На Продукта:

    1.высокопрочное производство на въглеродни влакна,по-леко и преносимо.

    2. компактен, лесен за работа, подкрепете широк диапазон.

    3. на лагера за висока точност, се чувства точно, гъвкава работа.

    4. професионален дизайн, проучване стабилността на 360 ° цялостна.

    5. регулиране на стабилизатори стабилизатор на дължината на рамената на мащаба в състояние.

    6. смогите отговарят на професионална ползите амортизация жилетка.

    Пакетът Съдържа:

    Стабилизатор на S40T*1

    1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO/ДЗД)

    2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

    3.ние изпращаме само потвърден адрес на поръчките. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

    4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

    5. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

    6.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    7.поради статута на резерва и разликата във времето решим да изпратите вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

    1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти.

    2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият PO#.

    3. Ние ще ви възстановим пълната сума на печеливша залагания, след получаване на обекта в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с Premium-Branch.news. Или пък можете да изберете замени.

    4.ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

    1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване). Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

    2. дефектните стоки трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно). Вие трябва да ни каже каква е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка. НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.

    Етикети: стелажи за оборудване, оборудване, спортни дрехи, филмът ito, Евтина стойка за оборудване, Висококачествено оборудване, спортни дрехи, Китай филм Ито доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти