VMC-15FS A/V to RCA 10Pin Camera Data Transfer Port Adapter Кабел Audio, Video, Picture Sync Cord Тел Line за Sony Camera 1.2 m VMC-15FS A/V to RCA 10Pin Camera Data Transfer Port Adapter Кабел Audio, Video, Picture Sync Cord Тел Line за Sony Camera 1.2 m VMC-15FS A/V to RCA 10Pin Camera Data Transfer Port Adapter Кабел Audio, Video, Picture Sync Cord Тел Line за Sony Camera 1.2 m VMC-15FS A/V to RCA 10Pin Camera Data Transfer Port Adapter Кабел Audio, Video, Picture Sync Cord Тел Line за Sony Camera 1.2 m VMC-15FS A/V to RCA 10Pin Camera Data Transfer Port Adapter Кабел Audio, Video, Picture Sync Cord Тел Line за Sony Camera 1.2 m VMC-15FS A/V to RCA 10Pin Camera Data Transfer Port Adapter Кабел Audio, Video, Picture Sync Cord Тел Line за Sony Camera 1.2 m

VMC-15FS A/V to RCA 10Pin Camera Data Transfer Port Adapter Кабел Audio, Video, Picture Sync Cord Тел Line за Sony Camera 1.2 m

лв.3.78 лв.2.99
В наличност
p28101

    Размер На Опаковката: 19cm x 6cm x 19cm (7.48in x 2.36in x 7.48in)
    Тегло На Опаковката: 0.044kg (0.10lb.)
    Тип На Блока: парче
  • Пол: Мъж-Мъж
  • Външен Диаметър: None
  • Жак И: RCA
  • B Конектор: Бескислородная Мед
  • Приложение: Камера
  • Дължина: 1.2m
  • търговска марка: Сплавное семе
  • бягство: Фолио
  • Опаковка: Найлонова торбичка
  • Характеристика: Няма
  • Пакет: No
  • Номер На Модела: 189721
  • Тип: Аудио Разклонител

  • 1.2 m VMC-15FS RCA to 10Pin Sony Port A / V адаптер кабел за камера на Sony

    1.2 m A/V RCA към 10Pin Sony Port VMC-15FS кабел-адаптер за фотоапарат Sony

    Спецификация:

    Материал: Чиста Мед

    Цвят: Черен

    Дължина: приблизително 1,2 м/фута 3,92

    Забележка:

    Моля, проверете типа на пристанището, преди да поръчате.

    1 x A/V кабел за камера на Sony

    1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

    2.поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

    3.ние изпращаме само потвърден адрес на поръчките. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

    4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

    5. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

    6.Ако не получите поръчката си в рамките на 30 дни след плащане, моля, свържете се с нас. Ние отследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    7. Време За Доставка:

    1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване. Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Изключения не се случва!

    Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти.

    2. всички върнати детайли трябва да бъдат в първоначално опаковат и трябва да се осигури нас с номер перевозкы проследяване на пратката, конкретна причина за връщане, както и вашата лична карта на поръчката.

    3.Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с Premium-Branch.news. Или пък можете да изберете замени.

    4. ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът (ите) не е (са) рекламирания. 1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни части (с изключение на детайли, повредени и/или неправилно използвани след получаване). Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

    2. дефектните стоки трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно). Вие трябва да ни каже каква е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка. НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ПРЕДМЕТИ С ПОМОЩТА НА

    ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГАРАНЦИЯ.

    Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в Premium-Branch.news! Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важна. Ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да изпълним вашето удовлетворение.

    Етикети: to rca, кабел аудио видео, аудио видео, Най-евтиният към rca, Високо качество на аудио видео кабел, Китай аудио видео доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти