Търговия на едро с 50 бр. / лот 20 мл(22*80*12.5) прозрачни красиви стъклени флакони с дървена запушалка дългият тип стъклен буркан, стъклени бутилки, стъклен буркан Търговия на едро с 50 бр. / лот 20 мл(22*80*12.5) прозрачни красиви стъклени флакони с дървена запушалка дългият тип стъклен буркан, стъклени бутилки, стъклен буркан

Търговия на едро с 50 бр. / лот 20 мл(22*80*12.5) прозрачни красиви стъклени флакони с дървена запушалка дългият тип стъклен буркан, стъклени бутилки, стъклен буркан

лв.46.52
В наличност
p44984

    Тип На Блока: лот (50 бр./лот)
    Тегло На Опаковката: 1.5kg (3.31lb.)
    Размер На Опаковката: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Мантинела: 20 мл
  • Място на произход на стоките: Zhejiang, Китай (Континентален)
  • Номер На Модела: b-011
  • Материал: Стъкло
  • Воспользуйся: В желанието си бутилка бутилка масло прекрасни и т.н
  • Тип Елемент: Бутилки За Многократна Употреба
  • Цвят: Вижте Картинката

  • безплатна доставка на 50 бр. / лот 20 мл(22*80*12.5) прозрачни красиви стъклени флакони с дървена запушалка дългият тип стъклен буркан, стъклени бутилки, стъклен буркан

    1.Ако сте избрали въздушна поща стълб кит, след това на всеки пакет до 2kg, когато купувате повече от 2kg, искаме в сериите

    2. Ако имате нужда от повече информация,моля, свържете се с мен,аз ще ви дам по-ниски цени

    Доставка:

    1.ние ще изпратим на пратката в рамките на 3 дни, след като заплати на купувача ще бъде потвърдено от Premium-Branch.news.

    2. Нашите цени не включват митническата такса дестинация.

    3 .ние ще бъдем отговорни за митницата проблем на Китай, и на купувача, трябва да носи отговорност за митницата проблем дестинация.

    Гаранция:

    1.Всички стоки, които ние продаваме, са с добро качество и подложени на строг контрол преди изпращане. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се избегнат проблеми с качеството.

    2.ние обещаваме, гаранция за качество в рамките на една година, и ние отремонтируем безплатно. Возвратная доставка трябва да бъде платена от клиента.

    3.вашето удовлетворение на нашите продукти е гаранция. Ако не сте доволни от продукт, можете да върне стоката за споделяне, но, моля, свържете се с нас преди връщането. Разходите за доставка и обработка не подлежи на връщане, и клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по връщане и повторно изпращане. Всички върнати стоки, трябва да бъде в добро състояние. Те трябва да бъдат в състояние за препродажба. Направени от хора дефекти не са гаранция, например, счупени, надраскани и така нататък.

    Коментари:

    1. Ако удовлетворяетесь с поставените стоки, моля, любезно помогнете да оставите положителен коментар, и ние ще направим същото и за вас.

    2. Ние се грижим за нашите ценни клиенти и ще се опитаме да реши всички неочаквани проблеми.

    3.Ако не удовлетворяетесь с продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас навреме и изпратите съобщение, първо, преди да напуснат отрицателна обратна връзка или да отворите всеки спор на alibaba. Ние винаги ще направим всичко възможно, за да реши този проблем и живеят в съответствие с вашите удовлетворение.

    Етикети: 20 мл стъкло, партия стъклени бутилки, бутилка тава, Евтини 20 мл стъкло, Висококачествена стъклена бутилка лот, Китай бутилка лот доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти