50 бр./лот 30 г Черен може да PET кръгли банки концентрат широка уста с плитка чаша нископрофилен тъмен цвят червило контейнер 50 бр./лот 30 г Черен може да PET кръгли банки концентрат широка уста с плитка чаша нископрофилен тъмен цвят червило контейнер 50 бр./лот 30 г Черен може да PET кръгли банки концентрат широка уста с плитка чаша нископрофилен тъмен цвят червило контейнер 50 бр./лот 30 г Черен може да PET кръгли банки концентрат широка уста с плитка чаша нископрофилен тъмен цвят червило контейнер 50 бр./лот 30 г Черен може да PET кръгли банки концентрат широка уста с плитка чаша нископрофилен тъмен цвят червило контейнер

50 бр./лот 30 г Черен може да PET кръгли банки концентрат широка уста с плитка чаша нископрофилен тъмен цвят червило контейнер

лв.83.39
В наличност
p51775

    Тип На Блока: лот (50 бр./лот)
    Тегло На Опаковката: 1.8kg (3.97lb.)
    Размер На Опаковката: 35cm x 25cm x 20cm (13.78in x 9.84in x 7.87in)
  • Размер: 30g 30ml
  • Материал: домашни любимци
  • Номер На Модела: ПЕТЪК-30
  • Тип Елемент: Бутилки За Многократна Употреба
  • Цвят: Прозрачен, Бял, Черен

  • 50 бр. / лот 30 г Черен може да PET кръгли банки концентрат широка уста с плитка чаша нископрофилен тъмен цвят червило контейнер подробности за продукта е подходяща за козметични, хранителни и занаятчийски приложения. Идеален за съхранение на средства за грижа за косата, като гел или восък, кремове и мазила за кожа, хидратиращи кремове,балсами за устни,кремове, лосиони и т.н... на Билки, подправки, сладкиши и т.н. могат перфектно да се съхранява в тези пластмасови банки.

    Всичко е черно, светонепроницаемое

    На едро поръчка, може да намалено цена, заповядайте, за да научите. Материал: PET (вдигане на стена)

    Обем: 30 ml/30 g цвят: черен банка+пластмасовия капак(черен / прозрачен)

    Диаметър: 71,5 мм

    Дълбочина: 25 mm Тегло: 22 грама / бр моля, оставете съобщение какъв цвят предпочитате. Помощ OEM:

    Бърз превоз на товари, след като получите вашето обезщетение,ние можем да

    вземете вашата доставка в рамките на 3 дни.

    4 години магазин честен продавач, топ-рейтинг.

    1 Брилянт репутация!Добрата комуникация! Начини На Плащане:

    1. ние приемаме Alipay, West Union, TT.ПП.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

    2. плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

    3.Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

    Доставка И Handlig:

    1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

    2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

    3. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

    4.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    5. с наднормено тегло, може би, допълнителна цена за доставка, моля, обърнете внимание преди да се плати.или да кандидатстват за безплатна доставка от нас.

    Рекламации И Връщане На Парични Средства :

    1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Изключения не се случва! Купувачът трябва да плати возвратную пощенска плащане по някаква причина за връщане.В замяна, ние дори ще покрием транспортните разходи за доставка обратно към вас.

    2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

    Етикети: баночный домашен любимец, широкозахватные банки, Бурканче 30 гр, Евтина буркан ДОМАШНИ любимци, Високо качество на широка опарникы устата, Китай 30G jar доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти