10шт празен 2 ml проба от флакон за парфюм мода пъстър клип на етерично масло стъклена бутилка с черен пластмасов капак 10шт празен 2 ml проба от флакон за парфюм мода пъстър клип на етерично масло стъклена бутилка с черен пластмасов капак 10шт празен 2 ml проба от флакон за парфюм мода пъстър клип на етерично масло стъклена бутилка с черен пластмасов капак 10шт празен 2 ml проба от флакон за парфюм мода пъстър клип на етерично масло стъклена бутилка с черен пластмасов капак 10шт празен 2 ml проба от флакон за парфюм мода пъстър клип на етерично масло стъклена бутилка с черен пластмасов капак 10шт празен 2 ml проба от флакон за парфюм мода пъстър клип на етерично масло стъклена бутилка с черен пластмасов капак

10шт празен 2 ml проба от флакон за парфюм мода пъстър клип на етерично масло стъклена бутилка с черен пластмасов капак

лв.10.12 лв.9.62
В наличност
p97442

    Тегло На Опаковката: 0.13kg (0.29lb.)
    Размер На Опаковката: 5cm x 3cm x 3cm (1.97in x 1.18in x 1.18in)
    Тип На Блока: лот (10 бр./лот)
  • Тип Елемент: Бутилки За Многократна Употреба
  • Размер: 2ml
  • Технически характеристики: 2 мл
  • Номер На Модела: 2 мл

  • 2 мл roll on roller бутилки за етерични масла roll-on за еднократна употреба парфюм дезодорант контейнери

    Характеристика:

    Име: 2 мл стъклен хвърляне на бутилка

    материал бутилки: стъкло

    Капацитет: 2 мл

    Употреба: парфюми, аромати, масла, други средства за грижа за кожата

    цвят: син, зелен, розов, Кехлибарен, прозрачен

    размер: диаметър: 15 mm; височина: 28 mm; обща височина: 36 мм

    Ние сме професионален доставчик на Premium-Branch.news за потребителска електроника и други продукти, всеки елемент, който можете да закупите от нас, е бил тестван преди да изпратите, и ние можем да гарантираме качеството.Като опитен доставчик можем да се опаковат стоки в картонена кутия с EPE, което ще позволи ефективно да се предотврати вашите продукти от някои неочаквани повреди по време на доставка. Ние веднага местната фабрика в предградие на Шенжен, който е най-големият електронен пазар в Китай, така че ние можем да prodive цена competitve и най-добрата serive във всички аспекти.

    Ние изпращаме вашите поръчки в рамките на 2-5 работни дни след датата на плащане е изчистено, като имаме почти всички детайли instock. EMS:Продукт, изпратено от EMS, съответно на повечето страни в продължение на 7-10 дни. DHL:Продукт, изпратен от DHL, съответно на повечето страни в продължение на 6-8 дни. За Fedex доставка IE или DHL можем да предоставите валиден номер за проследяване на следващия ден, когато вашата поръчка ще бъде изпратена.

    Работни дни: от понеделник до петък ние предлагаме пълен работен ден 7/24, моля, не се колебайте да се свържете с мен, ако имате някакви проблеми с моя продукт. Вашето запитване ще бъде отговорено в рамките на 8 часа. Стоката ще бъде доставена в рамките на 3-5 работни дни след получаване на доказателство за плащане. Моля, свържете се с нас в рамките на 30-50 дни от датата на изпращане, ако не получите нашия продукт.В противен случай ще се счита, че стоката е получена. Време за пътуване: транзитно време варира в зависимост от различни методи на доставка.

    Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, оставете положителна оценка, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

    Етикети: шишенцата за проби парфюми, проба на парфюми, проба на флаконите за парфюми, Евтини флаконите с проби от духове, Проба на парфюми с високо качество, Китай проба флакони за парфюми доставчици.

  • Отзиви (4)

    Напишете отзив

Свързани продукти