Безплатна доставка високо качество Top Selling BT-800DFPH 150L / hour Hho генератор за заваряване на бижута или други метални детайли Безплатна доставка високо качество Top Selling BT-800DFPH 150L / hour Hho генератор за заваряване на бижута или други метални детайли Безплатна доставка високо качество Top Selling BT-800DFPH 150L / hour Hho генератор за заваряване на бижута или други метални детайли Безплатна доставка високо качество Top Selling BT-800DFPH 150L / hour Hho генератор за заваряване на бижута или други метални детайли Безплатна доставка високо качество Top Selling BT-800DFPH 150L / hour Hho генератор за заваряване на бижута или други метални детайли Безплатна доставка високо качество Top Selling BT-800DFPH 150L / hour Hho генератор за заваряване на бижута или други метални детайли

Безплатна доставка високо качество Top Selling BT-800DFPH 150L / hour Hho генератор за заваряване на бижута или други метални детайли

лв.949.07 лв.882.64
В наличност
p995

    Размер На Опаковката: 52cm x 31cm x 54cm (20.47in x 12.20in x 21.26in)
    Тегло На Опаковката: 14.0kg (30.86lb.)
    Тип На Блока: Комплект
  • входно напрежение и ток: AC110V 5.5 A / AC220V 2.5 A
  • Макс. Добавяне На Вода: 4200 мл
  • Модел№.: BT-800DFPH
  • Други Консумативи: NaOH или KOH
  • Тегло: 14kg
  • Номер На Модела: BT-800DFPH
  • На Изхода На Газ: 150л / час
  • Отношението на NaOH до водата: 15%
  • търговска марка: UKNOW
  • Основната расходный материал: Водата
  • Използването на: HHO Генератор за заваряване на бижута или полиране акрил
  • Приложение: Заваряване на метала включително, но не само бижута, заварени
  • Сертификат: CE
  • Номинална Мощност: 4200 мл
  • Размери: 52x31x54cm
  • Номинална Работен Цикъл: 100%
  • Името На Машината: HHO Генератор за заваряване на бижута
  • Макс. Дебелината На Заваряване: 2мм

  • Безплатна доставка-високо качество на най-добрите продажба на 150л / час HHO генератор за заваряване на бижута или други метални части AC110V или AC220V

    Уважаеми Клиенти:

    Добре дошли да посетите нашия уеб-сайт и се надяваме, че нашите продукти ще ви направи доволни. Ние сме професионален производител на газови генератори HHO. Според различен капацитет и на изхода на газ, ние имаме повече от 10 модела за избора си.

    По-долу са дадени по-подробни данни за модели на брой BT-800DFPH:

    Снимки:

    Спецификация:

    Принцип на работа и приложение:

    Заваряване на дребни метални детайли, включително, но не само това, тези златни и сребърни накити.

    Отполируйте акриловую и плексигласовую повърхност.

    Друга обработка на топлением.

    На Склад:

    време на изпълнение на поръчката:

    Готови машини има в наличност и ще бъдат изпратени веднага след получаване на плащането. Но тъй като в вытяжном вентилатора има малък мотор, който е с магнитен и забранени за превоз по въздуха. По този начин, автомобилът трябва да бъде изпратен на склад Premium-Branch.news, разположен в Шанхай, за магнитно изпит и премахване на магнитни. Най-общо казано, международен експрес-номер за проследяване ще бъде на разположение в рамките на 3 работни дни.

    Условия За Доставка:

    Свободна превоз на пратка на UPS или FedEx или TNT или DHL случайно според различни страни и параметри на услугата districs. Ако купувач се настоява на всеки точното експрес-курьере, Товарен друг ще трябва да заплатят от купувача.

    Начин на плащане: 1) плащане в пълен размер трябва да бъде направено в рамките на 7 дни от подаване на поръчката; 2) купувачите носят отговорност за всички данъци и/или такси, събирани в тяхната страна. Ако имате нужда от занижени цена в търговската фактура, моля, уведомете ни предварително. Доставка е и доставката на: 1) по съображения за сигурност можем да доставим поръчки само по адрес на доставка, който сте потвърдили. 2) Ние не носим отговорност за всякакви злополуки, забавяне или други въпроси, които са отговорност на доставка на услуги. Застраховка: купувачите да носят отговорност за всяка застраховка, която те смятат за необходима. Политика на връщане: се разрешава само размяна. 1) Ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоките. Купувачът носи отговорност за всички допълнителни такси за доставка. 2) купувачът трябва да се свърже с нас в рамките на 3 дни от датата на доставка, ако той иска да обменят дефектни или погрешно изпратени стоки. 3) стъпки обмен: а. свържете се с нас чрез имейл Alibaba.com Б. предоставите информация колкото се може повече за проблема, с които сте се сблъскали; c. ще се издаде разрешение за възстановяване на елемента; d. върни елемент за последователен обмен. 4) Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние, за да претендира за замяна. 5) моля добросердечно забележете: ние не покриваме няма информация за щети след полза или в резултат на увреждане на вода. Обратна връзка: моля, свържете се с нас преди да извършите или отрицателни, или неутрални коментари. Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми. Топли съвети: 1) Моля, обърнете внимание, че химическо вещество (NaOH прах) е установен стока по въздух shipent, така че ако машината идва по въздуха, прах няма да бъде включен в пакета. 2) имаме демонстрационно видео, за да ви покаже как да използвате машината, включително решение и работа. 3) Ако трябва да сме подценили му в търговския фактурата, за да спестят митнически, данъчни, моля, оставете ни съобщение за това. 4) машината може да се направи, за да се поберат AC220V или AC110V +/-10%. Когато правите поръчка, моля, пишете ни съобщение, за да информира, какво напрежение е необходимо, а също и колко куплунга, а ви е нужен. Има стандартен щепсел Великобритания, американски стандартен щепсел, Европейският стандартен щепсел и китайски стандартен щепсел за избора си. 5) предвид факта, че е свободен детайл перевозкы на пратката, ние ще изпратим го спешно куриер включително, но не само за FedEx, UPS, TNT, DHL и т.н., съгласно тарифа за цените перевозкы за доставка за различните страни и области. Ако купувач се настоява на всеки точното експрес-курьере, разликата в цената на доставка трябва да бъде платена от купувача. За нас:

    Етикети: hho част, hho генератор, генератор на високо, Евтини резервни части hho, Висококачествен hho генератор, Китай генератор на високи доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти