безплатна доставка 1,5 мм, резба кабел Шамбала въже червен вощеный във кабел подходящ Шамбала гривна и колие ред 160meter TL004

безплатна доставка 1,5 мм, резба кабел Шамбала въже червен вощеный във кабел подходящ Шамбала гривна и колие ред 160meter TL004

лв.18.16
В наличност
p3133

    Тегло На Опаковката: 0.22kg (0.49lb.)
    Размер На Опаковката: 16cm x 16cm x 10cm (6.30in x 6.30in x 3.94in)
    Тип На Блока: лот (160 м/лот)
  • Диаметъра На Продукта: 0.15cm
  • Тип Елемент: бижута находки
  • Цвят: Червен
  • Място на произход на стоките: Китай (Континентален)
  • Тип Бижута Находки: Кабели
  • Материал: Найлон
  • Размер: 1.5mm
  • Качество: ААА

  • Експресна услуга може да предизвика данък, моля, проверете, ако това не е необходимо, моля, оставете ни съобщение, Благодаря ви! :) Можете да се свържете с нас на по-добра цена, докато ви се нуждае от много~ Моля, изберете безплатна доставка, когато купувате по-100usd, и пратката ще бъде изпратена експресна поща, както е казано, ако сумата на поръчката е по-малко 5USD, ние имаме решение за това как да се изпрати пратката, благодаря! :)

    Подробна информация

    Материали

    кожа кабел

    Размер

    1,5 мм

    Брой

    На 160 метра

    Тегло

    208 г

    Цвят

    червен цвят (като на снимката)

    Използването на

    Обици, гривна, шкентель мъниста за колиета, аксесоари, бижута, декорация на дома и т.н...

    -- Цялата ни спедиция деталя чрез въздушна поща, достигаемость деталя повечето страни в рамките на 20 дни. (Действителното време на транзит, може да варира и е най-добре оценен, но не е гарантирано.)

    -- Ако не можете да получите по пощата в рамките на 30 дни от деня, в който изпратихме писмо, моля, свържете се директно с нас . Ние ще бъдем с вас, за да реши това дело. Моля, доверете ни се, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване с коректно отношение.

    -- Условия за превоз:

    Преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдите вашия предпочитан начин на доставка. Подробности само са потопени, след като компенсация ще подтвержена Набирателни.

    -- Корабни Компании:

    Ние подкрепяме спедиция "въздушна поща стълб кит "" EMS "" DHL ""FEDEX", Ако имате нужда от помощ при избора на бърза и надеждна транспортна компания, моля, свържете се директно с нас и ние ще направим всичко възможно, за да помогне. Благодарим ви!

    Етикети: колие ред, кабел Шамбалы, въже Шамбалы, Евтина ред колиета, Високо качество на кабела Шамбалы, Китай Шамбала въже доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти