ZEROUP round photo glass cabochon mixed pattern fit cameo base setting for jewelry flatback 20 бр/лот TP-140 ZEROUP round photo glass cabochon mixed pattern fit cameo base setting for jewelry flatback 20 бр/лот TP-140

ZEROUP round photo glass cabochon mixed pattern fit cameo base setting for jewelry flatback 20 бр/лот TP-140

лв.5.79 лв.5.39
В наличност
p38295

    Размер На Опаковката: 20cm x 8cm x 10cm (7.87in x 3.15in x 3.94in)
    Тип На Блока: лот (20 броя/лот)
    Тегло На Опаковката: 0.112kg (0.25lb.)
  • Материал: Стъкло
  • Размер: 18mm, 20mm, 25mm
  • Тип Елемент: бижута находки
  • Характеристики На Продукта: кабошон от кристал
  • търговска марка: ZEROUP НАПРАВИ СИ САМ БИЖУТА
  • Номер На Модела: TP-145-Р
  • Тип Бижута Находки: Подпори

  • кръг:18,20,25 мм

    цвят: ясен

    количество:20 бр/лот

    Изображението стъклен кабошон се смесват произволно във всеки пакет,така че ние не можем да гарантираме,че всички снимки са различни или по двойки помежду си,с други думи,някои снимки са различни,някои дубликат, моля, любезно разбиране.

    Плащане ние приемаме начини на плащане, предоставени от Premium-Branch.news Набирателни.Моля, извършете плащането в рамките на 48 часа след поръчка. Обратна връзка петзвезден обратна връзка на клиента е много важна за нас, тя е полезна за нас в развитието, и това е връзка на други купувачи.Така че, моля, пишете ни на положителните отзиви, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.Благодарим ви. Ако не удовлетворяетесь с нашите продукти и услуги,моля добросердечно свържете се с нас преди да отидете всяка негативна и неутрална обратна връзка.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви задоволи.Благодарим ви. За нас нашата фабрика се намира в Китай. Продукти на нашата компания изискват строги проверки на качеството, за да се осигури добро качество.Процедурата по доставка, пълен диапасон,на разумна цена,и нашите продукти са с постоянно развиващите се изясни и се превръщат, искаме да започнем нашата работа в Premium-Branch.news, за да ви дадат нашите добри детайли и поддръжка на повече купувачи. Доставка по целия свят доставка, с изключение на някои страни. Ние обикновено ще изпратим стълб кит обикновен малък пакет плюс. Резервацията, която сте поставили, ще бъде доставена в рамките на 3 дни след получаване на плащането. Понякога това ще продължи по-дълго поради лоши атмосферни условия, загуба на време за митническо оформяне.Така че, Моля изчакайте търпеливо, когато вие няма да получите стоката си навреме.Ако имате някакви проблеми,моля, свържете се директно с нас. Ако имате специални изисквания, моля свържете се с нас също, ние аранжирует други спедиция за вас. Често задавани въпроси колко време ще пристигне елемент? Тя ще струва 15-30 дни, за да пристигнат пакет стълб кит обикновен малък плюс. Ще има ли стока е повредена в пътя?Ако е така, какво да правя? Всеки поръчка, изпратен извън използвайки плик и кутия мехур.Той защитава детайл от увреждане на пътя, когато той достига до ръцете на всеки клиент.Ако пратката е повредена, моля свържете се с нас,ние ще ви помогнем за решаване. Предлагате ли отстъпка за голяма поръчка? Да, ние предлагаме значителна отстъпка за големи поръчка, който е над $ 200. Не биха могли да се възползват от други товари? Разбира се, но ще трябва да платите допълнителни такси за доставка за себе си, моля, любезно разбиране.

    Етикети: инсталиране на основание камеи, основна настройка на, снимка Стъклени кабошоны, Евтина базова инсталация камеи, Висококачествена основна настройка, Китай снимка Стъклени кабошоны доставчици.

  • Отзиви (3)

    • Mustaqov Eddin

      Very beautiful. Fast Shipping.

    • Thearevatado 15

      Very good . Thank you.

    • Centremebel

      Very good . Thank you.

    Напишете отзив

Свързани продукти