OlingArt 12 мм кръгла кожена кабел месинг звънец обтегач с куки за избор на края на капаци направи си САМ бижута прави изводи OlingArt 12 мм кръгла кожена кабел месинг звънец обтегач с куки за избор на края на капаци направи си САМ бижута прави изводи OlingArt 12 мм кръгла кожена кабел месинг звънец обтегач с куки за избор на края на капаци направи си САМ бижута прави изводи

OlingArt 12 мм кръгла кожена кабел месинг звънец обтегач с куки за избор на края на капаци направи си САМ бижута прави изводи

лв.7.40
В наличност
p13764

    Размер На Опаковката: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Тип На Блока: лот (48 броя/лот)
    Тегло На Опаковката: 0.03kg (0.07lb.)
  • търговска марка: ОЛИНГАРТ
  • Дължина На Продукта: 0cm
  • Тип На Метали: Цинк Сплав
  • Широчина На Елемента: 1.2cm
  • Диаметъра На Продукта: 1.2cm
  • Тип Бижута Находки: Конектори
  • Тегло На Продукта: 0.5g
  • Височина На Продукта: 1.5cm
  • Материал: Метални
  • Тип Елемент: бижута находки
  • Вътрешен диаметър: 11мм
  • Номер На Модела: OL-BEC12MM
  • Характеристики На Продукта: завършва connector
  • Размер: 12*15MM
  • Цвят: родий / kc злато / пистолет черен

  • OlingArt 12 мм кръгла кожена кабел месинг звънец обтегач с куки за избор на края на капаци направи си САМ бижута прави изводи

    Материал:

    Латунная Торцевая На Кутията

    Размер

    12 mm: диаметър: приблизително 12 mm вътрешен диаметър 11 мм, височина: 15 мм

    1 инч = 25,4 мм или 1 мм = 0,0393 инча

    Цвят

    родий / kc злато / пистолет черен

    Брой

    родий: 24шт / 48шт

    злато кс: 24pcs / 48pcs

    Пистолет черно: 24шт / 48шт

    2color 24pcs: родий 12pcs KC злато 12pcs

    2color 48pcs: родий 24pcs KC злато 24pcs

    Част№.

    OL-BEC12MM

    Забележка. Ръчно измерване моля, позволете грешка 1-2 мм. Истинският цвят на елемента може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината

    Уважаеми Клиенти

    1, за да се подобри качеството на нашите услуги. ако сте получили продукт има някакви проблеми,не отваряйте спор директно,не потвърди продукти директно,моля, свържете се с нас на първо място .Ако отворите спор, Premium-Branch.news е необходимо много време, за да реши го и прекарват своето ценно време . Така че, моля, свържете се с нас,ние незабавно ще ви дадем удовлетворенный отговор .

    2 Ако срока на доставка се приближава, но все още не са получили своята поръчка, моля, свържете се с мен, за да удължи срока за доставка. Благодарим ви за разбирането!

    3 Ако не можете да следите своя пакет, моля, свържете се с нас,ние ще ви разкаже къде се намира,и,моля, не отваряйте спор, да се надяваме, вашето разбиране, благодаря. Работно Време :

    Работно време от понеделник до събота, всеки въпрос, моля, свържете се с нас, ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа.

    Доставка:

    1. ние изпращаме пакет в рамките на 72 часа след плащане се изчиства.

    2. ние ще изпратим на световно.

    3 моля, дайте ми точен адрес, за да се гарантира безопасността на продукта. Ако промените адреса си, или искате да изпратихме го на друг адрес, моля, променете го на нов адрес, когато заплатите ни с него, в противен случай ние не носим отговорност, ако пакетът бъде изгубен.

    Коментари :

    Моля, оставете ни своя положителен отзив 5-звезден рейтинг. Ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Ние ще ви много благодарни. Ако не сте напълно доволни, моля, свържете се с нас преди да оставят коментари. Ние ще реши този проблем за вас задоволително. (100% връзка, на 100% възстановяване, 100% подмяна на 100% връзка)

    Моля, дайте ни възможност да направим нещата правилно, преди да остане някаква отрицателна или неутрална обратна връзка. А тези, които оставя лоши отзиви, без комуникация, изобщо не са добре дошли. Защото ние винаги вярваме на:

    Точка, както е описано действителният размер, както е описано; форма, както е показано на снимките; цвят е почти същата, като тази на снимката

    Етикети: закопчалката на куката, през цялата кожа кабел, кожа кабел, Евтини застежочный кука, Висококачествен през цялата кожа кабел, Китай кожа кабел доставчици.

  • Отзиви (3)

    Напишете отзив

Свързани продукти