MY1277 Mix Size Black Druzy кварцов кристални мъниста, правоъгълник Raw Drusy Crystal Geode мъниста за бижута отгледа 10х10-25mm 15.5 MY1277 Mix Size Black Druzy кварцов кристални мъниста, правоъгълник Raw Drusy Crystal Geode мъниста за бижута отгледа 10х10-25mm 15.5

MY1277 Mix Size Black Druzy кварцов кристални мъниста, правоъгълник Raw Drusy Crystal Geode мъниста за бижута отгледа 10х10-25mm 15.5 " strand

лв.43.27 лв.41.12
В наличност
p78143

    Тип На Блока: лот (2 бр./лот)
    Тегло На Опаковката: 0.355kg (0.78lb.)
    Размер На Опаковката: 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
  • Номер На Модела: MY1277
  • Тип Елемент: Мъниста
  • Материал: Crystal
  • Форма На Продукта: правоъгълник
  • Външен Диаметър: 18mm
  • Глоба или мода: Модни модели
  • търговска марка: МАРУКОЛЬ
  • Тегло На Продукта: 200g

  • Описание

    MY1277

    Друзы Кристални Черни Кристални Мъниста

    Правоъгълник Сырцовый Drusy Geode Мъниста За Бижута

    Отгледа 10х10-25mm 15.5" strand

    Изложба На Продукти

    Начин на доставка

    1. продуктите ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще потвърдим си плащат.

    2. Моля, въведете текущия си адрес, след заплащане в рамките на 1-2 дни; в противен случай можем да доставим вашите продукти на базата на адреса на депозиране, така че се уверете, че той е правилния.

    3. Преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдите вашия начин на доставка. Нормално, то ще 10-25 работни дни въздух стълб на кита, и приема 3-10 работни дни курьерским (EMS, DHL, FEDEX, UPS, ETC.).

    4. Понякога транзитно време ще бъде повече от лошо време, митнически и други причини. Надявам се, че можете да изчака търпеливо, когато не са получили своите продукти навреме. Ако не сте получили стоката в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да го следите.

    5.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си.

    S2

    1.Ако продуктите не съвпадат с описанието или повредени по време на транзита,ние ще ви изпратим повторно изпращане, или ще ви възстановим парите.

    2. ние приемаме рекламации и обмен в рамките на 7 дни след като сте получили стоката си, ако не сте доволни от детайли, както и трябва да плати разходите за обратна доставка.

    3.Можете да се свържете с нас по trademanager, да оставите съобщение на Premium-Branch.news или ни пишете по електронната поща.

    Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

    Етикети: кристални мъниста, мъниста от кварцов кристал, мъниста за бижута, Евтини кристални мъниста, Висококачествени кварцови кристални мъниста, Китай мъниста за доставчици на бижута.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти