C4!Продажба на едро 100 бр смесени птица метал цинк сплав емайл, висулки, висулки за момичета бижута занаят да прави САМ

C4!Продажба на едро 100 бр смесени птица метал цинк сплав емайл, висулки, висулки за момичета бижута занаят да прави САМ

лв.25.72
В наличност
p9126

    Тип На Блока: лот (100 бр./лот)
    Тегло На Опаковката: 0.1kg (0.22lb.)
    Размер На Опаковката: 26cm x 26cm x 26cm (10.24in x 10.24in x 10.24in)
  • Глоба или мода: Модни модели
  • Тип Елемент: Гадания

  • Името на търг ще бъде тук!

    Описание на стоките ще бъдат публикувани тук. Можете да използвате HTML, ако искате. Вида на шрифта, стила и цвета на предварително определени, но могат да бъдат презаписани в прозореца описание на елемента. Описание на елементи могат да бъдат толкова дълги, колкото желаете, тъй като модели ще се промени в съответствие с дължината на вашите описания.

    Тук ще бъдат посочени си на плащането. Можете да създадете един дял на плащане, като част от информацията за доставчика на страницата с данни за доставчика на раздела профили. След създаването на информация за продавача може да го избере за включване в списъка на страница lister до избрания от вас шаблон. Ако не разполагате с платежни данни, този дял ще бъде изтрит от шаблона.

    Вашите данни за доставка ще бъдат включени тук. Можете да създадете един дял за доставка, като част от информацията за доставчика на страницата с данни за доставчика на раздела профили. След създаването на информация за продавача може да го избере за включване в списъка на страница lister до избрания от вас шаблон. Ако не разполагате с информация за доставката, в този раздел ще бъде изтрит от шаблона.

    Вашите условия на продажба ще бъдат включени тук. Можете да създадете един дял условията на продажба като част от информацията за доставчика на страницата с данни за доставчика на раздела профили. След създаването на информация за продавача може да го избере за включване в списъка на страница lister до избрания от вас шаблон. Ако не разполагате с условията на продажба, този дял ще бъде изтрит от шаблона.

    Вашата информация вашата информация, за нас ще бъде поставена тук. Можете да създадете точка за нас, като част от информацията за доставчика на страницата с данни за доставчика на раздела профили. След създаването на информация за продавача може да го избере за включване в списъка на страница lister до избрания от вас шаблон. Ако не разполагате с никаква информация за нас, този дял ще бъде изтрит от шаблона.

    Вашата информация за контакт ще бъде публикуван тук. Можете да създадете един дял Контакти част от информацията за доставчика на страницата информация за продавача в раздела профили. След създаването на информация за продавача може да го избере за включване в списъка на страница lister до избрания от вас шаблон. Ако не разполагате с информация за контакт, този дял ще бъде изтрит от шаблона.

    Етикети: изготвяне на суспензии, направи си сам бижута висулка, цинк метал, Евтини изготвяне на суспензии, Високо качество направи си сам бижута висулка, Китай доставчици с метал.

  • Отзиви (1)

    Напишете отзив

Свързани продукти