4шт 13x18 mm вътрешен размер Бронзова Камея кабошон база инсталиране на висулки, висулка колие заключения (D4-19) 4шт 13x18 mm вътрешен размер Бронзова Камея кабошон база инсталиране на висулки, висулка колие заключения (D4-19)

4шт 13x18 mm вътрешен размер Бронзова Камея кабошон база инсталиране на висулки, висулка колие заключения (D4-19)

лв.1.59
В наличност
p7124

    Размер На Опаковката: 10cm x 15cm x 5cm (3.94in x 5.91in x 1.97in)
    Тегло На Опаковката: 0.001kg (0.00lb.)
    Тип На Блока: лот (4 бр./лот)
  • Номер На Модела: Камея-серия 13x18mm
  • Материал: безоловен и никелова сплави
  • Характеристики На Продукта: колие изводи
  • търговска марка: Вадсфред
  • Тип На Метали: Цинк Сплав
  • Тегло На Продукта: 5g
  • Тип Елемент: бижута находки
  • Тип Бижута Находки: Основа За Брошки

  • Моля, обърнете внимание: продуктът не се включва в себе си кабошон!

    Добре дошли в магазин Джеф!

    До: Вие имате количество или минимално количество за поръчка ?

    А: липса на количество минимално за поръчка, липсата на минимално количество на поръчката !

    Въпрос: кога ще бъде изпратена поръчката ми?

    А: ако всички детайли на вашата поръчка е в наличност, тогава за вас ще попаднали извън 2 работни дни. Ако някои от детайлите не са на разположение, това ни трябва, 3~10 дни да се произвеждат, моля за търпение!

    Въпрос: кога мога да получа пратката?

    А на: пакет стълб на Китай обикновен малък плюс и Въздушна поща стълб на Китай нормално вземат 16~35 дни до Съединените Щати и Европа, 20~60 дни към други страни.

    Ако вашата поръчка е над $7, ние ще уточним изпращането до ePacket ( нормално отнема 7~15 дни ) за нас и Русия купувачи и Въздушна поща стълб кит ( смогите да бъде отслежено във вашите страни ) за други купувачи.

    До: трябва да плащат цената за доставка?

    А: ние осигуряваме пакет свободно стълб на Китай обикновен малък плюс за някои страни и някои купувачи на страната трябва да плати цената за доставка $2. Можете да видите това при извършване на резервацията. Ако можете да изберете China Post обикновен малък пакет плюс, тогава вие не трябва да плащат, ако можете само да избирате китай пост въздушна поща, ще трябва да платите $2 цена за доставка.

    Въпрос: Какво да правя, ако не получа пратката?

    А: като пакет стълб на Китай обикновен малък плюс и Въздушна поща стълб на Китай приемат дълго време на пътя, моля търпението, благодаря! Ако това е отнело повече от 55 дни, моля, свържете се с нас. Ние продлим срок за доставка, или ще ви възстановим парите. Въпрос: Какво да правя, ако има проблем с продуктите?

    А: моля свържете се с нас на първо място чрез съобщение Алиэкспресс и изпрати снимка на 7 дни. Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро. Ние ще потвърдим проблема си и ще възстановим парите си в рамките на 3 работни дни.

    Етикети: кабел колиета за суспензии, колие телевизор, колие заек, Най-евтиният кабел колиета за суспензии, Високо качество колие ТЕЛЕВИЗИЯ, Китай колие заек доставчици.

  • Отзиви (2)

    • Kassandra22

      as always all perfect!

    • WIKIOTERE

      Everything is fine, as always!

    Напишете отзив

Свързани продукти