2 мм-8 мм отвор 7 размери на класическите магнитни бижута закопчалка от неръждаема стомана за кожа кабел гривни, колиета производство BXGC-070 2 мм-8 мм отвор 7 размери на класическите магнитни бижута закопчалка от неръждаема стомана за кожа кабел гривни, колиета производство BXGC-070 2 мм-8 мм отвор 7 размери на класическите магнитни бижута закопчалка от неръждаема стомана за кожа кабел гривни, колиета производство BXGC-070 2 мм-8 мм отвор 7 размери на класическите магнитни бижута закопчалка от неръждаема стомана за кожа кабел гривни, колиета производство BXGC-070 2 мм-8 мм отвор 7 размери на класическите магнитни бижута закопчалка от неръждаема стомана за кожа кабел гривни, колиета производство BXGC-070

2 мм-8 мм отвор 7 размери на класическите магнитни бижута закопчалка от неръждаема стомана за кожа кабел гривни, колиета производство BXGC-070

лв.25.71
В наличност
p5930

    Размер На Опаковката: 20cm x 10cm x 15cm (7.87in x 3.94in x 5.91in)
    Тегло На Опаковката: 0.08kg (0.18lb.)
    Тип На Блока: лот (10 бр./лот)
  • Тип На Метали: неръждаема стомана
  • Използването на: Класически Бижута От Неръждаема Стомана Магнитни Фермуары За Кожа Кабел
  • Тегло На Продукта: 5g
  • Тип Елемент: бижута находки
  • търговска марка: fnixtar
  • Характеристики На Продукта: Класически Бижута От Неръждаема Стомана Магнитни Фермуары За Кожа Кабел
  • Състояние: 100% Чисто Нов И Високо Качество
  • Тип Бижута Находки: Закопчалка И Кукички
  • Материал: От неръждаема стомана, не съдържаща олово и никел
  • Размер: Hole
  • персонални: ДА
  • Номер На Модела: BXGC-070
  • Цвят: неръждаема стомана

  • Позиция№. Bxgc-070 Класически Стил от неръждаема стомана магнитни бижута закопчалка за кожа кабел гривни, колиета производство на Материали от Неръждаема стомана, без съдържание на олово и никел цвят неръждаема стомана размери

    Дупка: 2мм,3мм,4мм,5мм,6мм,7мм, 8мм тегло

    Около 5G / pc опаковка найлонова торбичка+стандартна експортната кутия, 10шт/ размер /цвят / лот

    Всички снимки са практични снимка , без никаква обработка PS, се уверете, че това, което виждате, е това, което получавате.

    Тези 2мм-8мм дупки 7 размери на класическите магнитни бижута закопчалка от неръждаема стомана с кожени връзки гривни, колиета производство BXGC-070 са изработени от неръждаема стомана, ръчно полиране, вакуумно покритие (златен цвят, цвят розово злато и черни), най-високо качество.

    Те ще придадат на вашия ожерельям и браслетам красив естествен нюанс.

    Предимство на бижута от неръждаема стомана:

    1. Лесен за това да се почистват и поддържат. Неръждаема стомана не се абсорбира мръсотия; всъщност, тя в действителност се противи на петна, отпечатъци от пръсти и надраскване сравнително лесно, което прави бижута, много лесно за почистване и поддържане.

    2. жизненият период на дълъг живот. От неръждаема стомана, не избледняват и не става обесцвеченной с течение на времето. Това също антикоррозийный и пятностойкий материал, така че той ще запази своя блясък и ще запази всички естетически качество.

    3.не дава подслон микробам. Тъй като неръждаема стомана непористая, той по-ефективно се противопоставя на бактерии и микробам от дървени или пластмасови повърхности. Бижута от неръждаема стомана, може да се избършете с чиста дезинфектант след употреба.

    За търговия на едро поръчка на количество или подгонянного поръчка, pls, ние веднага ще се свържем, за да говоря за детайли.

    Нашето Предимство:

    1.Всички наши продукти не съдържат олово и никел, екологично чисти.

    2.нашите продукти са готови на склад , ние можем да изпратите пратката в рамките на 1-3 работни дни, след като вашето плащане ще бъде почистен.

    3.Всички наши продукти са с високо качество и най-добра цена за качеството си.

    4. бърза и сигурна доставка.

    Начини На Плащане:

    1. Начини на плащане, които са налични в Premium-Branch.news, включват: кредитна карта, банков превод, Western Union и т.н.

    2.Ние ценим бързо плащане. Моля, обърнете внимание, че плащането трябва да се извърши в рамките на 3 дни след поръчка.

    3.Ако искате да комбинирате доставка, моля свържете се с нас преди да тръгнете.

    4.след извършване на плащане ние ще изпратим на стоки в рамките на 1~3 работни дни.

    Как да направите поръчка, натиснете тук:

    Как да направите плащане, моля натиснете тук:

    Доставка И Обработка На Товари:

    Етикети: магнитна закопчалка за бижута, закопчалка за кожата, бижута с, Евтина магнитна бижутерия закопчалката, Висококачествен цип за кожата, Китай бижута с доставчици.

  • Отзиви (1)

    Напишете отзив

Свързани продукти