Фискалната микроскоп осветление флуоресцентна Околовръстен светлина, 8 W кръгла Черна Светлина 220 В Фискалната микроскоп осветление флуоресцентна Околовръстен светлина, 8 W кръгла Черна Светлина 220 В Фискалната микроскоп осветление флуоресцентна Околовръстен светлина, 8 W кръгла Черна Светлина 220 В Фискалната микроскоп осветление флуоресцентна Околовръстен светлина, 8 W кръгла Черна Светлина 220 В

Фискалната микроскоп осветление флуоресцентна Околовръстен светлина, 8 W кръгла Черна Светлина 220 В

лв.35.97 лв.23.37
В наличност
p29525

    Тегло На Опаковката: 0.23kg (0.51lb.)
    Размер На Опаковката: 10cm x 5cm x 8cm (3.94in x 1.97in x 3.15in)
    Тип На Блока: Комплект
  • търговска марка: цаочжэнвэнь
  • Коефициент На Увеличение: 500X и по-долу
  • Drawtube: Бинокъл
  • Теория: Стереомикроскоп
  • Материал: Пластмаса
  • Номер На Модела: HXP-1

  • Ние FYSCOPE, и ние сме професионален доставчик на микроскоп, ние сме в нашата собствена фабрика и също имаме няколко кооперативни предприятия, така че ние имаме множествена част от микроскоп, в бъдеще, там ще бъдем по-подробно изброени в нашия магазин, ние имаме нашите собствени техници, за да провери всички детайли, преди да изпратите навън, и също имаме професионални работници за опаковане на опаковката, така че никакви допълнителни грижи. Добре дошли на залог, ако имате друг въпрос, pls, не се колебайте да се свържете с нас на първо място, благодаря.

    Добре дошли на едро!!Получавате това, което искате!!

    Фискалната микроскоп осветление флуоресцентна Околовръстен светлина, 8 W кръгла Черна Светлина 220 В

    Микроскоп С Кръгла Флуоресцентна Лампа.

    1. Мощност :8W 2.Цвят-температура: 6400k. 3. достъпни напрежение на тока:220 / AC. 4. максимален свързващ Калибър: Ø60mm.

    Списък на опаковката: една светлина пръстени PC 8w

    Плащане:

    Плащането трябва да бъде в рамките на 5 дни от момента на поръчката. Ние приемаме Alipay тук.

    Доставка:

    Ние изпращаме само по ваш подтвержденному адрес. Моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, правото, преди да купите.

    --- Чрез въздушна поща: като цяло 15-60 работни дни.

    --- Чрез спешно: като цяло 3-8 работни дни.

    --- Някои страни или отдалечени райони може да отнеме повече време.

    --- Ние не носим отговорност за вносни такси или такси.

    Повечето поръчки ще бъде изпратено в рамките на 3-5 работни дни след потвърждаване на плащането.

    Доставката обикновено отнема от 7 до 21 работния ден. Голяма част от стоките ще бъдат доставени в рамките на 2 седмици; в същото време ще забави поради нещо, което ние не можем да контролираме (например, лошо време). Ако това се случи, просто се свържете с нас, ние ще ви помогнем да се провери и да реши всеки проблем.

    Спасяване на пристигане: когато се регистрирате в колет, моля, проверете я внимателно. По-добре направи на видео или снимка, когато го откриете. Ако има някакво увреждане или липса на вашите пратки, моля веднага се свържете с вашия мейл на кабинета или експресна фирма, моля, изпратете видео или снимки ни персонала в същото време.

    Коментари:

    Моля, отделете време, за да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. Ние гарантираме, че ще направим същото и за вас.

    Моля, свържете се с нас преди да даде положителна обратна връзка. Благодаря ви за това, че са ни дали възможност за коригиране на ситуацията с помощта на добра комуникация.

    Контакти:

    Ако имате някакви проблеми, моля свържете се с нас когато удобни. Ние сме много щастливи и се опитваме с всички сили да ви помогне. Надежда има добро сътрудничество с вас в рамките на дълъг период от време.

    Етикети: люминесцентный околовръстен светлина, осветител микроскоп, околовръстен луминесцентна лампа, Евтина луминесцентна околовръстен лампа, Висококачествен осветител микроскоп, Китай пръстен луминесцентни лампи доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти