Блок За Определяне Твърдостта На Knoop

Блок За Определяне Твърдостта На Knoop

лв.291.86 лв.271.44
В наличност
p184

    Размер На Опаковката: 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 0.5kg (1.10lb.)
  • търговска марка: ST
  • Тип На Дисплея: Цифров
  • Номер На Модела: НУП

  • Блокове твердомера / блокове на твърдост / размер на блока твърдост Knoop 25 X 5 (той е в състояние да бъде произведен според изискванията на клиентите) редица спецификации HK0.05 200-900 HK0.1 200-900 HK0.2 200-900 HK0.3 200-900 HK0. 5 200-900 HK1 200-900

    ---------------------------------------------------------------------------------------------

    1. ние приемаме Alipay, West Union и T / T. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

    2.Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

    3. Забележка: купувачът в Бразилия / Аржентина, трябва да бъде предоставена CNPJ (CPF) /VAT No. when поръчка към нас; за руските купувачи, трябва да бъде поискано пълно име грузополучателя, освен това, ако фирмата не е на разположение и само за свои лични, бизнес, пратката трябва да бъде транспортирана EMS само в Русия.

    1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO).

    2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

    3. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

    4. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

    5. поради статута на резерва и разликата във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

    1. ранното потвърждение на купувача ще бъде високо оценена при получаване на стоката.

    2. тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. Това отнема само 1 минута, но тази минута има за нас е изключително важно значение.

    3. моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни или неутрални коментари. Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми. Благодарим ви за разбирането!

    1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване). Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

    2. дефектните стоки трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно). Вие трябва да ни каже каква е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка. НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.

    3. вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в Premium-Branch.news!

    Етикети: блок равнина, блокируйте звук, тест изкуство, Евтини блок-самолет, Висококачествен звук блочный, Китай тест изкуство доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти