Анемометр въздушен поток 45 м / С относителна температура на въздуха е интелигентен сензор Анемометр въздушен поток 45 м / С относителна температура на въздуха е интелигентен сензор Анемометр въздушен поток 45 м / С относителна температура на въздуха е интелигентен сензор Анемометр въздушен поток 45 м / С относителна температура на въздуха е интелигентен сензор Анемометр въздушен поток 45 м / С относителна температура на въздуха е интелигентен сензор

Анемометр въздушен поток 45 м / С относителна температура на въздуха е интелигентен сензор

лв.80.24
В наличност
p104878

    Размер На Опаковката: 25cm x 80cm x 4cm (9.84in x 31.50in x 1.57in)
    Тегло На Опаковката: 0.4kg (0.88lb.)
    Тип На Блока: парче
  • Номер На Модела: AS836
  • търговска марка: cnlandtek

  • eatures

    Цифров анемометр в измерването на скоростта на вятъра като основна функция увеличава изчисляване, измерване на температура и относителна температура на въздуха с помощта на комбинация от различни функции, като поредица от контролно-измервателните уреди. Това е един вид преносим, е с ниска скорост, мултифункционален интеллектуализированное измерване на основните уреди, отопление, вентилация, климатизация, охрана на околната среда, мониторинг на икономия на енергия, метеорология, селско стопанство, хладилна техника, сушене, изследване на здравето на труда, чиста работилница, химически влакна и текстилни изделия, различни аспекти на лабораторията на вятъра широк спектър от цели

    Технически характеристики Обхват на измерване на скоростта на вятъра 0.3~45m/s точността на измерване на температурата +3% или -3% +0.1 dgt или -0.1 DGT единица за измерване на скорост на въздуха м/s/Ft/min/Knots/km/h/Mph средна скорост на вятъра измерване да е на макс/мин скорост на вятъра измерение да Диапазон на измерване на температура 0~45В точността на избор на температурата ±2C C/F да фоновото осветление на дисплея да, Индикация за ниско ниво на зареждане на батерията да аналогов дисплей броя нали резолюция 0.1 m/s информация за опаковката мощност на 9V DC батерия Продукт нето Тегло 315g размера на продукта 221.0*66*33mm опаковки подарък скоростна кутия 40шт стандартен размер на кутията 52.5*40.0*49.0 см стандартна кутия бруто Тегло 12,5 кг

    БЕЛЕЖКА:

    Стандартно не са включени батерии.Защото международни въздушни превози забраняват кораб, течност,прах и батерии,ние не можем да ги постави в пакетиране на полето.Надявам се, можете да се разбере, купи ли ги в своя местния магазин или супермаркет.Благодаря ви за подкрепата!

    Доставка

    Разплащателна срокът за доставка е 10 до 20 работни дни в Азия, САЩ, АС, Великобритания, повечето западноевропейски страни; 15~30 работни дни в повечето други страни. Доставката може да се забави заради държавни празници.

    2.Ако е необходимо, спешно, ние можем да изпратим чрез DHL с конкурентна цена на превоз на представител. Моля, свържете се с нас преди да се плати.

    3. купувачът носи отговорност за митническата такса и местни данъци върху вноса, ако има такива.

    Нашият Ангажимент

    1.Ние предлагаме гаранция от 12 месеца.

    2.в случай на неизправност на продукта, когато се използва правилно, в съответствие с инструкциите за експлоатация в рамките на гаранционния срок, моля свържете се с нас и върни му по цена на доставка за замяна. Ние ще ви изпратим замяна на нашата разходите за доставка.

    3.Ако не сте получили стоката в рамките на 40 дни, ние ще го проверя с пощенския на кабинета, а след това отново да доставим или ще ви възстановим всеки липсващата стока.

    Етикети: сензор анемометра, сензор, сензор, температурата на сензора, Евтин сензор анемометра, Висококачествен сензор сензор сензор, Китай датчик за температура доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти