AC 85L1 (30A) амперметър Измервателният ток Ампер волтметър показалеца на оборудване за изпитване на амперметър не се нуждаят от shunt Марка порцелан AC 85L1 (30A) амперметър Измервателният ток Ампер волтметър показалеца на оборудване за изпитване на амперметър не се нуждаят от shunt Марка порцелан AC 85L1 (30A) амперметър Измервателният ток Ампер волтметър показалеца на оборудване за изпитване на амперметър не се нуждаят от shunt Марка порцелан AC 85L1 (30A) амперметър Измервателният ток Ампер волтметър показалеца на оборудване за изпитване на амперметър не се нуждаят от shunt Марка порцелан AC 85L1 (30A) амперметър Измервателният ток Ампер волтметър показалеца на оборудване за изпитване на амперметър не се нуждаят от shunt Марка порцелан

AC 85L1 (30A) амперметър Измервателният ток Ампер волтметър показалеца на оборудване за изпитване на амперметър не се нуждаят от shunt Марка порцелан

лв.8.22 лв.7.72
В наличност
p78820

    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Тегло На Опаковката: 0.13kg (0.29lb.)
  • подаване на напрежение: 220V
  • Клас На Точност: 1.5
  • Номер На Модела: МК85Л1(30А)
  • Размери: 70*40
  • Обхват На Измерване: 0-30А
  • Направи си Сам пособия: Електрически
  • търговска марка: makerele
  • Тип На Дисплея: Указател
  • Мокро Време: <4
  • Работна Температура: -25℃ +40℃

  • Тази апаратура серия веднага измерване на изложбата имитации електрическо, с участието на метър, за да се измери в рамките на dc, напрежение на тока и за ac, напрежение, ток, честота, factor, последователност на парцела, сила, съвпада инструкции и друго измерение не е електричество.Голям брой прилагане на морската перевозкы товари, жп транспорт, химически взривозащитени, по-нисък напрежение комплекти оборудване, строителна техника, генератори, механично оборудване и други индустрии на всички видове предаване на ac и dc и система за дистрибуция, панел, регулатор на мощност и други електрически съоръжения.Работа на електрически и неэлектрическом измерване на количеството, тя е приложима към условията на околната среда като цяло изисква по-обща висококачествена апаратура.Тази апаратура серия веднага измерване на изложбата имитации електрическо, с участието на метър, за да се измери в рамките на dc, напрежение на тока и за ac, напрежение, ток, честота, factor, последователност на парцела, сила, съвпада инструкции и друго измерение не е електричество.Голям брой прилагане на морската перевозкы товари, жп транспорт, химически взривозащитени, по-нисък напрежение комплекти оборудване, строителна техника, генератори, механично оборудване и други индустрии на всички видове предаване на ac и dc и система за дистрибуция, панел, регулатор на мощност и други електрически съоръжения.Работа на електрически и неэлектрическом измерване на количеството, тя е приложима към условията на околната среда като цяло изисква по-обща висококачествена апаратура.

    Заводское производство и отстраняване на грешки условия за ползване

    Доставка

    Плащане

    Ние приемаме плащане Alipay, т/Т, Western Union, Paypal и Visa. С изключение на Разликите, такса за конвертиране отнася се до клиента.

    страна. Моля, платете на поръчката е в рамките на 3 дни, и ние ще организираме и изпращането в рамките на 1-2 дни.

    След обслужване

    Имате 7 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти. Всички върнати детайли трябва да бъдат в първоначално опаковат и трябва да се осигури нас с номер перевозкы проследяване на пратката, конкретна причина за връщане, както и на вашите po#. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с Premium-Branch.news. Или пък можете да изберете замени. Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

    Етикети: Китай fedex, китайска мрежа, Китай кунг-фу Панда, Евтини Китай fedex, Висококачествена китайска мрежа, Китай кунг-фу Панда доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти