Безплатна доставка-10шт 38 см (15 Безплатна доставка-10шт 38 см (15 Безплатна доставка-10шт 38 см (15 Безплатна доставка-10шт 38 см (15 Безплатна доставка-10шт 38 см (15

Безплатна доставка-10шт 38 см (15") лавандула подвижния хартия помпоны Сватба парти декор на цветни топки за всекидневна Декор

лв.27.35 лв.24.89
В наличност
p93261

    Размер На Опаковката: 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
    Тегло На Опаковката: 0.01kg (0.02lb.)
    Тип На Блока: лот (10 бр./лот)
  • Стил: Цвете
  • Размер:
  • Материал:
  • Цвят: Много Цветове, Можете Да Изберете! (Както е показано на снимките)
  • Тип: Декоративни Цветя И Венци, Венец
  • Случай: Сватба
  • Състояние: 100% чисто нов и първо качество
  • Номер На Модела: хартиени помпоны
  • Брой: 10шт/опаковане.

  • Спецификата на продукта

    Цвят: Много Цветове, Можете Да Изберете! (Както е показано на снимките)

    Размер : около 38 см (около 15 сантиметра)

    Състояние: 100% нов и първо качество

    Материал: 100% Висококачествен Подвижния Хартия, Без Мирис .

    Внимание: Независим Опаковка С Бяла Линия И Инструкции.

    Приложение: сватби, партита, тържества, абитуриентски вечери, специални събития, банкетни мероприятия, украса и т.н.

    Предлага се в 20 цвята: Яблочно-зелен, Аква синьо, черно, синьо, шоколадово кафяво, фуксия, златисто, светло зелено, зелено, лавандула, тъмно синьо, оранжево, розово, лилаво, червено, сребристо, тюркоазено, бяло, жълто,праскова.

    Елементи на печалба е сгънат и плоски, и изисква известна събрание. Всичко, което трябва да направите, е да се обвърже атласную лента в центъра и разбийте ги (инструкция включени във всяка опаковка за лесно распушивания).

    Подробна информация:

    Те могат да се използват отново и отново и изглежда фантастично при придадат на забавно-напълнени сияние къща декора, репетиционному вечеря, свадебному душата и сватбеното парти.

    Имаме много цветове за доставка, можете да изберете желания цвят! Просто оставете бележка, когато ще плащат за регистрация. Цвят като искането ще бъде изпратено до вас.

    Благодаря за покупка в нашия магазин

    Политиката За Доставка:

    По обикновена поща на China air regular mail (30-60 дни) - безплатни пощенски разходи .

    (Моля, направете поръчка на 1 месец преди вашия специален ден. Тъй като времето за доставка и обработка, може да варира в зависимост от различни поръчки с различен адрес за доставка. Ако вашият специален ден скоро ще дойде, моля, пишете ни по електронната поща, преди пускането на поръчката).

    Ние актуализираме начин на доставка експресна поща (DHL, UPS, FedEx, TNT), като общата сума ще достигне 200 долара, и никакви допълнителни експресни пощенски разходи не се начислява. Времето за доставка е около 3-7 работни дни.

    Обратна Връзка И Връщане:

    1, моля, проверете колет, когато я получи от превозвача за доставка, както и ако имате някакви проблеми, моля свържете се с нас веднага. Ние ще се справим за вас.

    2, За обратна връзка Когато получавате стоката, а също така доволни от нашия продукт или услуга, моля, отделете минута, за да ни оставят положителен отзив.

    3 Забележка: оценки под 5 може да ни доведе до лошо състояние на нещата. Ако не сте доволни от стоки или услуги и намерение да ни даде неутрална/отрицателна обратна връзка, моля, пишете ни веднага? Ние ще направим всичко възможно, за да решим вашия проблем в най-кратки срокове.

    4, гаранция за удовлетворение в рамките на 7 дни. Пълно възстановяване на стойността на стоката ще бъде върната за върнати стоки (имайте предвид, че таксите за доставка и обработка на товара не подлежи на връщане). Такса за доставка и обработка ще бъде отменено само в случай, че обмененный стоката е дефектна. Всички върнати стоки, трябва да бъде в добро състояние и са опаковани в оригинална кутия. (Купувачът носи отговорност за заплащане на разходите за доставка на върнати стоки).

    Етикети: сватбената парти, украса на сватбен банкет, декорация парти, Евтина сватба парти, Високо качество на декорации на сватбени партита, Китай доставчици украси за партита.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти