1PC 32*10 strong wooden CW витло акумулаторни или бензинови стълбовете за RC самолет 1PC 32*10 strong wooden CW витло акумулаторни или бензинови стълбовете за RC самолет 1PC 32*10 strong wooden CW витло акумулаторни или бензинови стълбовете за RC самолет 1PC 32*10 strong wooden CW витло акумулаторни или бензинови стълбовете за RC самолет

1PC 32*10 strong wooden CW витло акумулаторни или бензинови стълбовете за RC самолет

лв.70.12
В наличност
p75509

    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 50cm x 10cm x 10cm (19.69in x 3.94in x 3.94in)
    Тегло На Опаковката: 0.1kg (0.22lb.)
  • Воспользуйся: Превозни Средства Са И Играчки С Дистанционно Управление
  • търговска марка: FLIGHT-MODEL.COM
  • Номер На Модела: PFLT3210Y-CW
  • RC Parts & Ркц: Витла
  • Материал: Дърво
  • За Тип Превозно Средство: Самолети

  • 1PC NEW Arrival 32*10 strong wooden CW витло акумулаторни или бензинови стълбовете за RC самолет

    Спецификация

    Размер: 32*10 инча (този списък е предназначен за 32*10 инча предложение, ако имате нужда от друг размер, моля, свържете се с нас .)

    Брой: 1 x витлото CW

    Детайли за доставка:

    1. Моля, потвърдете адреса си внимателно, след като сте направили поръчка.Искаме продукти до вас

    веднага се приема плащане

    2. подробност е потопен от въздушна поща стълб на кит.Достигне повечето страни за 15-30 работни дни

    3. моля, свържете се с нас, ако не сте получили стоката в рамките на 45 дни , и нека ни 3 дни за проверка на недоставленного пакет и причини ,освен ако това е наш проблем, ние ще ви възстановим парите.

    4 .ние не можем да африкански страни, с изключение на Южна Африка, с въздушна поща.Така че, ако Африкански клиент иска да закупи тези продукти, моля, свържете се с нас за проблема доставка предварително.

    Контакти

    Ние предлагаме 24-часово обслужване на клиентите в делничните дни, а в събота (с изключение на големите празници). Ние вярваме в актуалност за обслужване на клиенти и искали да направите всичко, за да задоволим нашите клиенти. Ако имате някакви проблеми,коментари или предложения, моля, свържете се с нашия представител за обслужване на клиенти. Добави: град Чанань, Dongguan сити, провинция Гуандун, Китай телефон: 0086-769-85077880 0086-769-85077029

    Коментари

    1.ние разчитаме на нашата репутация и удовлетвореност на клиентите, за да се постигне успех. Така че вашата обратна връзка е изключително важна за нас.Моля, пишете ни на добра обратна връзка, ако сте доволни от нашите стоки и услуги

    2. Моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем.Ние разбираме проблемите и разочарованията ,които могат да възникнат у вас, и ще направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.

    3. пишете ни, преди да оставят някакви отрицателни отзиви или откриване на спор на сайта.Ние ще ви помогнем за решаване на проблема.

    Етикети: витлото витлото, дървена перка, винтове за rc самолети, Евтини витлото, Висококачествен дървен витлото, Китай витла за rc самолети доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти