Штопка стеганое свободното движение на крака / краката Janome (NewHome) Elna #822820006 AA7178 Штопка стеганое свободното движение на крака / краката Janome (NewHome) Elna #822820006 AA7178 Штопка стеганое свободното движение на крака / краката Janome (NewHome) Elna #822820006 AA7178 Штопка стеганое свободното движение на крака / краката Janome (NewHome) Elna #822820006 AA7178

Штопка стеганое свободното движение на крака / краката Janome (NewHome) Elna #822820006 AA7178

лв.7.46 лв.5.97
В наличност
p83282

    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 0.03kg (0.07lb.)
    Размер На Опаковката: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
  • Тип: шевна лапка
  • Материал: метал / пластмаса
  • търговска марка: OZXHIXU
  • Воспользуйся: Шиене

  • Описание на продукта :

    Подходящ е за всички: KENMORE , Brother, Babylock, Bernina (серия Bernette), Janome, New Home, Singer, Simplicity, Elna Euro-Pro, бяла и други шевни машини с ниска опашка . Този крак и се нарича штопальной крак и може да се използва като краката на свободно движение. Крак се издига и спуска с помощта на игла, че материята може да се движите между бода и да се задържи на плат на място по време на създаването на бода.Бистра краче позволява лесно да се види шевовете, когато штопаете и стегаете одеяло. Запазва само правото размер на налягането на вашата плат за свободно движение на шиене. Много е забавно да се направи свободна ръчна бродерия с помощта на шевна машина. Подшиване се контролира движението на вашите ръце, докато ръчно насочване на кърпа, за да следваш вдохновениям за уникален дизайн. Лапка за штопки и бродиране се отнася до най-универсална група прижимных крака. Той се използва за шиене на мащабни шевици, красиви монограми или за штопки дупки и скъсани места. За страстни квилтеров този незаменим аксесоар, например, за луд, капитониране или капитониране на свободното движение, също така известен като стипплинг. Работа в свободно движение изисква малко практика, но с помощта на няколко прости съвета лесно да се създаде прекрасен, оригинален дизайн! Плащане ние приемаме кредитни карти (Tfr)и mt/r.

    Други платежни системи (Western Union, MoneyGram, и т.н.), моля, свържете се с нас

    Доставка

    1. Преди пускането на поръчката, Моля, потвърдете, цена и други подробности с нас.

    2. голяма част безплатна доставка-това е кораб CPAM или CPAP,CPAM и CPAP не много бързо,това ще отнеме около 15-25 дни за вас.така че ако ви трябва бързо, моля, свържете се с мен. плати още малко пари, за да променят начина си на бърз кораб, който искате.

    3. Ние просто ще изпратим на адрес defaut в alipay

    4. ние предлагаме CPAM, CPAP, EMS, DHL, UPS, Fedex за метода на кораба

    5. Срок на доставка:CPAM и CPAP ще около 15-25 работни дни за вас.EMS, UPS, DHL, експресна доставка обикновено отнема 3-7 работни дни, в зависимост от страната на доставка.В редки случаи строги митнически разрешения ще направят времето за доставка е малко по-дълго, моля, бъдете търпеливи.

    Коментари

    1.ние зависим от нашата удовлетвореност на клиентите,за да се постигне успех.така че вашата обратна връзка е изключително важна за нас.

    2. Ако сте доволни от нашите услуги, моля, пишете ни на активна обратна връзка. благодарим ви!

    3. свържете се с нас, преди да напусне всяка отрицателно неутрално мнение,ние ще работим с вас, за да реши всички проблеми. Условия

    1.ние ще проверим целия продукт пред кораба ви.

    2. Ако продуктът е повреден,моля, уведомете ни, в рамките на 3 дни от датата на доставка

    3.Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние, за да имате право на възстановяване или замяна на продукта.

    Етикети: краката джанома, крак на стъпалото, крак эльны, Евтини крака джанома, Високо качество на ножных крака, Китай elna foot доставчици.

  • Отзиви (1)

    Напишете отзив

Свързани продукти