20pcs цветни пластмасови Плетене на една кука заключване бод на иглата маркери клип на притежателя на сигурността пелена / карта на Пин-код 20pcs цветни пластмасови Плетене на една кука заключване бод на иглата маркери клип на притежателя на сигурността пелена / карта на Пин-код 20pcs цветни пластмасови Плетене на една кука заключване бод на иглата маркери клип на притежателя на сигурността пелена / карта на Пин-код 20pcs цветни пластмасови Плетене на една кука заключване бод на иглата маркери клип на притежателя на сигурността пелена / карта на Пин-код 20pcs цветни пластмасови Плетене на една кука заключване бод на иглата маркери клип на притежателя на сигурността пелена / карта на Пин-код 20pcs цветни пластмасови Плетене на една кука заключване бод на иглата маркери клип на притежателя на сигурността пелена / карта на Пин-код

20pcs цветни пластмасови Плетене на една кука заключване бод на иглата маркери клип на притежателя на сигурността пелена / карта на Пин-код

лв.1.91 лв.1.53
В наличност
p49608

    Тип На Блока: лот (20 броя/лот)
    Размер На Опаковката: 17cm x 12cm x 5cm (6.69in x 4.72in x 1.97in)
    Тегло На Опаковката: 0.01kg (0.02lb.)
  • Воспользуйся: Диамантена Живопис Кръст Бод
  • Материал: Пластмаса
  • Тип: Карфици И Игли

  • Забележка: (моля, прочетете преди да поръчате):

    1. за клиенти от Ирландия, Австралия, Бразилия, Белгия, Полша, Дания, Германия, Франция, Холандия, Канада, Чехия, САЩ, Мексико, Норвегия, Португалия, Швеция, Турция, Испания, Израел, Италия, Великобритания, Чили, поръчки

    2. разход на поръчка > USD 7 искаме стоки въздушна поща стълб кит (с проследяване номер), вие можете да следите стоки.Руски Custmers ще изпрати специален YW, който ще бъде по-бързо, отколкото Поща на Китай и да имат номер за проследяване. Благодарим ви.

    3. за поръчка на смесване, моля, елате в моя магазин , вие може да искате първо да добавите вашия любовен продукт в кошницата и накрая, да обединят своята поръчка за плащане. Благодарим ви.

    USD 1.45-3.62 / чанта USD 1.13 /чанта USD 0.82 /чанта

    20pcs цветни пластмасови Плетене на една кука заключване бод на иглата маркери клип на притежателя на сигурността пелена / карта на Пин-код

    Характеристики

    100% нова марка. Материал: Пластмаса.

    Размер: 2,2* 1,0 виж

    Предназначен за куката в вязаный или вязаный бод, за да не выскальзывал.

    Може също да се използват като игли за подгузника на нова детска поздравителна картичка.

    Това са добри помощници за вашето шиене. Те могат да помогнат да се справят, когато сте шият, плетенето или плетенето на една кука.

    Отличен за маркиране на началото и края узорных шевове, а също за това къде може да се увеличи или да намали размера на бода

    Цвят: тъй като ние изпращаме продуктите на случаен принцип, цветът на продуктите,които получавате, може да се различава от това, което е на снимката, искрено се надявам, че можете да разберете това.

    Плетене На Една Кука Определя Бод

    20pcs

    Забележка: няма на дребно кутии. Надеждно опаковани в пузырчатый чанта.

    Политика Доставка

    Изпращаме по целия свят.

    Ние изпращаме само по подтвержденному адрес alipay. Моля, уверете се, че вашият адрес в alipay съвпада с вашия адрес за доставка, преди да се плати.

    Стока ще бъде изпратена на въздушната поща в рамките на 24-48 работни часа след пречистена плащане (с изключение на почивните дни и официалните празници).

    Време на пристигане (планирано):

    * Сащ/Великобритания / Австралия / Канада:14-21 работен ден (18-29 дни).

    * Германия / Франция / Испания / Източна Европа: 18-25 работни дни (24-35 дни).

    * Други страни:25-35 работни дни (35-49 дни).

    Време за доставка само се оценява и не е гарантирано. Ако не се получи стоката през 60 дни, моля, свържете се с нас за разрешаване на проблема.

    За търговци на едро за обществени поръчки с тегло над 2 кг можем да предложим експресна начин, както е показано по-долу:

    EMS обикновено отнема около 7-10 работни дни, за да пристигнат.

    DHL, UPS, FedEx, TNT обикновено вземат 5-8 работни дни за да пристигнат.

    Начин на плащане

    Етикети: шевна игла, плетене на една кука определя бод, маркерное плетене, Евтина шевна игла, Високо качество на плетене на една кука определя бод, Китай маркер плетене доставчици.

  • Отзиви (1)

    • Mimishka85

      like on las PHOTOS, very majos and pretty Rapido thanks,

    Напишете отзив

Свързани продукти