слънчев PWM регулатор 30A LS3024B с функция за ebox-wifi-01 за мобилна употреба и USB-кабел за КОМПЮТЪР 12v/24v auto type слънчев PWM регулатор 30A LS3024B с функция за ebox-wifi-01 за мобилна употреба и USB-кабел за КОМПЮТЪР 12v/24v auto type слънчев PWM регулатор 30A LS3024B с функция за ebox-wifi-01 за мобилна употреба и USB-кабел за КОМПЮТЪР 12v/24v auto type слънчев PWM регулатор 30A LS3024B с функция за ebox-wifi-01 за мобилна употреба и USB-кабел за КОМПЮТЪР 12v/24v auto type слънчев PWM регулатор 30A LS3024B с функция за ebox-wifi-01 за мобилна употреба и USB-кабел за КОМПЮТЪР 12v/24v auto type слънчев PWM регулатор 30A LS3024B с функция за ebox-wifi-01 за мобилна употреба и USB-кабел за КОМПЮТЪР 12v/24v auto type

слънчев PWM регулатор 30A LS3024B с функция за ebox-wifi-01 за мобилна употреба и USB-кабел за КОМПЮТЪР 12v/24v auto type

лв.78.82 лв.70.15
В наличност
p19917

    Размер На Опаковката: 16cm x 12cm x 8cm (6.30in x 4.72in x 3.15in)
    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 1.7kg (3.75lb.)
  • търговска марка: Эпевер
  • Максимален Ток: 30А
  • Приложение: Контролер На Слънчевата Система, Контролер Зарядно Устройство, Слънчеви Работна Станция, Контролер На Напрежението
  • Номинално Напрежение: Автоматична работа 12V/24V
  • Номер На Модела: LS3024B

  • слънчев PWM регулатор 30A LS3024B с функция за ebox-wifi-01 за мобилна употреба и USB-кабел за КОМПЮТЪР 12v/24v auto type

    Плащане:

    1. ние приемаме Alipay, West Union, т/Т,

    2. плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

    3.Ако не можете да проверите веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново.

    Доставка:

    1. Ние гарантираме изпращане в рамките на 48 часа след потвърждаване на плащането (с изключение на празнични дни).

    2. Срокът за доставка е прибл. От 7 до 15 работни дни (без събота и неделя и на официални празници) в повечето дестинации в САЩ/Великобритания / АС .

    3. експресна доставка EMS обикновено отнема 3-7 работни дни, в зависимост от страната на доставка. Ние не носим отговорност за всякакви злополуки, забавяне или други проблеми, които са отговорност на доставка на услуги.

    4.за това, за да се гарантира, че ще получите вашата поръчка без данъци при внос, ще я обяви като "подарък" с по-ниска цена. Тази по-ниска цена не се отразява на общата цена, която ще платите, или пазарна стойност на продукта и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила. Всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.

    5.моля , свържете се с нас, ако не го получите повече от 4 седмици, ние ще решим този проблем в много кратки срокове.

    6. На всички ни детайли ще бъдат изпратени до търговци на едро продажбите на купувача адрес Alibaba моля потвърждава вашият адрес на Алиби, преди да предложите цена. Моля, уверете се, че адресът за доставка е указан правилно. Ние не носим отговорност за грешна или достави на адреса.

    Коментари:

    1.ние зависим от нашата репутация Alibaba и удовлетвореността на клиентите, за да се постигне успех. Затова си

    2. обратната връзка е изключително важна за нас.

    3. Ако сте любители на моите стоки, моля, оставете ме на добра обратна връзка. Вашите действия ще ни помогнат да предложим мляко и хляб. Аз ще направя същото за теб.

    4. моля, свържете се с нас, преди да напусне всяка отрицателно неутрално мнение. Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми.

    Връщане:

    1. Ние предлагаме гаранция от 1 година . Ако продуктът е повреден, моля, уведомете ни, в рамките на 3 дни от датата на доставка.

    2.Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние, за да имате право на възстановяване или замяна на продукта.

    3. но такса и страхсбор перевозкы пратката не refundable.

    4. детайли върнати след 7 дни доставки само е подходящ за ремонт.

    5. купувачът носи отговорност за всички направени разходи по доставката.

    Контакти:

    1 .Всички имейли ще намерят отговор в рамките на 24 часа.

    2. моля, оставете съобщение в търговския мениджър

    3. Ако не получите нашия отговор, моля добросердечно re-sent вашата електронна поща и ние ще отговорим възможно най-скоро . Ако пишете ни и няма да чуете отговор, моля пишете отново през системата на Алиби, тъй като понякога нашите пощенски сървъри имат грешки.

    Етикети: слънчевата PWM, PWM-регулатор, 30A слънчева регулатор, Евтини слънчеви PWM, Висококачествен pwm регулатор, Китай 30a слънчев регулатор доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти