Високо качество на XH-M602 Digital Control Battery литиево-йонна батерия зареждане на модул за управление зареждане на батерията превключвател за управление на защита на Високо качество на XH-M602 Digital Control Battery литиево-йонна батерия зареждане на модул за управление зареждане на батерията превключвател за управление на защита на Високо качество на XH-M602 Digital Control Battery литиево-йонна батерия зареждане на модул за управление зареждане на батерията превключвател за управление на защита на Високо качество на XH-M602 Digital Control Battery литиево-йонна батерия зареждане на модул за управление зареждане на батерията превключвател за управление на защита на Високо качество на XH-M602 Digital Control Battery литиево-йонна батерия зареждане на модул за управление зареждане на батерията превключвател за управление на защита на

Високо качество на XH-M602 Digital Control Battery литиево-йонна батерия зареждане на модул за управление зареждане на батерията превключвател за управление на защита на

лв.13.13
В наличност
p39969

    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Тегло На Опаковката: 0.13kg (0.29lb.)
  • Тип Изход: почивен прекъсвач
  • Информация За Товара: Ниска Мощност На
  • Номер На Модела: XH-M602
  • търговска марка: ХЕСАЙ
  • Източник На Захранване: AC
  • Използването на: Общото Определяне
  • Точност на дисплея: 0,1 в
  • Напрежение: 220V
  • Допуск На Напрежението На Ток: + / -0,1 в
  • Входно Напрежение: AC 220V
  • Теория: Друго
  • прецизно управление: 0,1 в

  • Искаме най-новата версия на продукта, модернизированную функция. Той може да има различна форма или цвят. Ако не може да се съгласи, моля, не се купуват. Pls избират достъпен метод за проследяване на перевозкы на пратката информация, никога не питат проследяване на номер ако вашият метод перевозкы пратката не е на разположение.

    1. име:модул за управление зареждане на батерията с цифрово-програмно управление 2. Модел:XH-M602 3. Входно напрежение:AC 220V 4. точност на дисплея:0.1 V 5. точност:0.1 V 6. вид на изхода:почивен ден ключ 7. допуск на напрежението:+ / -0.1 V 8. области на приложение:за литиево-йонна батерия 3.7-120V или акумулаторни батерии 9. размер:86*58*24 мм

    1 x XH-M602 цифров контролен батерия литиева батерия зареждане на модул за управление на

    Ако се нуждаете от повече подробности, Моля, натиснете и изпратете поръчката.Ако имате нужда от повече количества, моля свържете се с нас. Ако се интересуваме от цената,ако някои детайли не могат да се научат в моя магазин,моля, свържете се с нас, ние все още има много детайли, които не са публикувани.

    Искаме най-новата версия на продукта, функция u pgraded. Той може да има различна форма или цвят. Ако не може да се съгласи, моля, не се купуват.

    Моля, не отваряйте спор и не оставят никакви лоши отзиви, ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас,ние ще ви дадем задоволителен отговор. Надявам се, вие ще ни разберете, благодаря предварително.

    При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 5 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.

    Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

    Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

    Целият поръчка ще бъде изпратена на 1-5 buiness след потвърждаване на плащането .Моля, изчакайте в търпение.

    Поща стълб кит не бързо, често трябва 15-60days arriived.Ако това е спешно .Pls избират DHL / Fedex / EMS. We могат да пишат ниска стойност за cutomer ако нужди!

    China Post Ordinary Small Packet Plus just can track to the domestic of our country, but it not effect your receiving.

    Ако искате вашите продукти и не искате да губите време, Моля, изберете China Post Registered Air Mail. Ако изберете China Post Ordinary Small Packet Plus и пакет ще бъде изгубен. Ние доказваме, че ви изпращаме пратката и можем да победим само 50%. Това е вашият избор, ние всички трябва да се рискува. Ако не може да се съгласи, моля, не се купуват.

    Етикети: защита прекъсвач, модул за зареждане на контролера, защитен прекъсвач, Евтина защита прекъсвач, Висококачествен кабел за зареждане на модул контролер, Китай превключвател за защита на доставчици.

  • Отзиви (5)

    • Fx Atayev

      thank you quality products. i will make more order

    • Olesyaagent008

      Very good. Very quick delivered and without damages. I am very satisfied. Thank you dear seller

    • Ivanreperok

      very good. very delivered damages without and quick. i am very satisfied. seller dear thank you. perfectly. error free it very fast. i am pleased. спосибо продавсу. velmi rychlo dorucene poskodenia bez a. spokojny velmi som. dakujem predajcovi.

    • Ziro 1994

      approx. all normal, quickly but not

    • Gabrielvieirabarros

      order sent seller. seller recommend. all. the satisfied. thanks to seller.

    Напишете отзив

Свързани продукти