20 бр/лот T035 свивам стыковые обжимные клеми изолиран електрически проводник кабел водоустойчиви конектори BHT0. 5 син на 12-10AWG 40A 20 бр/лот T035 свивам стыковые обжимные клеми изолиран електрически проводник кабел водоустойчиви конектори BHT0. 5 син на 12-10AWG 40A 20 бр/лот T035 свивам стыковые обжимные клеми изолиран електрически проводник кабел водоустойчиви конектори BHT0. 5 син на 12-10AWG 40A

20 бр/лот T035 свивам стыковые обжимные клеми изолиран електрически проводник кабел водоустойчиви конектори BHT0. 5 син на 12-10AWG 40A

лв.6.76 лв.6.42
В наличност
p91748

    Тегло На Опаковката: 0.001kg (0.00lb.)
    Размер На Опаковката: 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
    Тип На Блока: лот (20 броя/лот)
  • Номер На Модела: Т035
  • Тип: Обжимная Клемма

  • Приятелско напомняне Уважаеми клиенти : ако поръчката е не повече от 5 долара , че ние избираме икономическа логистика , тя не може да следите за доставка, информация, транспорт и доставка, се нуждаят от дълго време, лесно се губи пакети по средата, за да се осигури актуалност на логистиката и нашата полза, моля, купете действителната обща стойност на стоката над $5 (Можете да си купите различни продукти заедно).),

    BHT0. 5 свивам клеми

    Пакетът включва: 20pcs

    Цвят: Жълт

    Размер на проводника: 4-6mm⊃2;, 12-10AWG

    Максимален ток: 40А

    Плащане:

    Ние приемаме всички плащания, както е показано по-долу.

    Кредитна карта, T / T банка, Moneybookers, дебитна карта.

    Ако имате някакви въпроси относно плащанията,моля, не се колебайте да се свържете с нас.

    Ако имате някакви проблеми с плащанията,можете да получите помощ в тази връзка.

    Доставка:

    Ние ще изпратим на парцел в рамките на 1-3 дни след потвърждаване на плащането.

    Ние използваме доставка по целия свят, така че не предлагаме номер за проследяване. Ако имате нужда от номер за проследяване, вие трябва да ми каже за него и да плати на допълнителни 1,5 долара. Моля, разберете!

    Поръчка, разположен в уикенда или празнични дни, ще бъде изпратена в понеделник или на следващия работен ден.

    Ако той липсва в наличност, ни трябва малко време, за да я обработва, и ние ще оставим уведомление или съобщение за това.

    Ние не плащаме на митническата такса, събирана от местната митница.

    Срокът за доставка е само за справка.Понякога това ще бъде по-бързо или по-бавно.Тъй като това не е много стабилно доставка въздушна поща стълб на кит.Ние ще се справят с всеки един пакет.

    Приблизително време за доставка в различни страни по-долу е само за ваша информация, която се оценява, но не може да бъде гарантирано.

    1: САЩ: 10-39 работни дни.

    2: Канада: 15-55 работни дни.

    3: държава на Европа: 15-55 работни дни.

    4: Други държава: 15-55 работни дни.

    Начини за доставка:

    Ние основно използваме въздушна поща на икономиката стълб на кита, за да поставите вашата стока.

    Подмяна / Замяна / Връщане На Парите:

    Моля, проверете опаковката и детайли внимателно след получаване.Ако нещо е повреден, моля, първо прикрепете снимки като доказателство.След това можете да се свържете с нас за обслужване след продажба.

    Моля, моля, свържете се с нас, първо, ако има някакъв проблем с вашата поръчка, преди да отворите спор.Благодаря ви за вашето разбиране и подкрепа.Ние ще се реши, докато всеки клиент да не бъде доволен от разумен начин.

    Ако не получите пратката в рамките на гаранционния срок, моля, моля изчакайте повече време.Вашето помещение може да се забави огромни пакети за поща, така че те се обработват по-бавно от обикновено.

    Етикети: клемма изолиран, обжимные изолирани клеми, Обжимная Клемма, Евтина клеммная изолация, Висококачествени обжимные изолирани клеми, Китай обжимные клеми доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти