AC-DC Универсален адаптер 5V 2A зарядно устройство AC Socket Travel Adaptor UK Plug Wall Charger с кабел 1m 3. 5mmx1. 35mm AC-DC Универсален адаптер 5V 2A зарядно устройство AC Socket Travel Adaptor UK Plug Wall Charger с кабел 1m 3. 5mmx1. 35mm AC-DC Универсален адаптер 5V 2A зарядно устройство AC Socket Travel Adaptor UK Plug Wall Charger с кабел 1m 3. 5mmx1. 35mm AC-DC Универсален адаптер 5V 2A зарядно устройство AC Socket Travel Adaptor UK Plug Wall Charger с кабел 1m 3. 5mmx1. 35mm AC-DC Универсален адаптер 5V 2A зарядно устройство AC Socket Travel Adaptor UK Plug Wall Charger с кабел 1m 3. 5mmx1. 35mm AC-DC Универсален адаптер 5V 2A зарядно устройство AC Socket Travel Adaptor UK Plug Wall Charger с кабел 1m 3. 5mmx1. 35mm

AC-DC Универсален адаптер 5V 2A зарядно устройство AC Socket Travel Adaptor UK Plug Wall Charger с кабел 1m 3. 5mmx1. 35mm

лв.4.81 лв.4.04
В наличност
p36842

    Размер На Опаковката: 10cm x 8cm x 4cm (3.94in x 3.15in x 1.57in)
    Тегло На Опаковката: 0.085kg (0.19lb.)
    Тип На Блока: парче
  • Използването на: Рутер, Комутация, Друго
  • Входяща честота: 50-60hz
  • Дължина на кабела: 100 см
  • DC плюс размер: 3. 5mmx1. 35mm
  • Входно Напрежение: AC 100-240V (Световната входен сигнал AC)
  • Тип Штепсельной Вилици: EU
  • Изходно Напрежение: 5V
  • Тип Изход: DC
  • Изход Стандартна: Штепсельная вилица Великобритания
  • Изход: 5V 2A
  • търговска марка: ВОДУЛ
  • връзка: свържете
  • Номер На Модела: EU

  • AC 100-240V конвертор DC адаптер 3.5 x 1.35 мм 5V 2A 2000mA зарядно устройство EU Plug импулсно захранване

    Описание:

    Входно напрежение : AC 100-240V (Световната входен сигнал AC)

    Входна честота : 50-60Hz

    Изход : 5V 2A

    Дължина на кабела: 100cm

    Съвет: (-) Център (+) Външен

    Подходящ за международна употреба

    DC плюс размери: 5.5 мм х 2,5 мм (съвместим с 5.5 мм х 2,5 мм и 5,5 мм х 2.1 мм)

    За led ленти / безжичен маршрутизатор, ADSL Cats, концентратор, комутатор, камери за видеонаблюдение.Източник На Захранване, Аудио / Видео.

    Забележка: моля, уверете се, че на изхода за постоянен ток и размера на човката ac адаптер отговарят, преди да предложите цена

    1 X зарядно устройство адаптер 0.0 1. Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

    2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

    3. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

    4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

    5. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

    6.Ако не сте получили своята поръчка, след 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    7. Време За Доставка:

    1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване. Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и ние няма да се дават ви за връщане или замяна. Изключения не се случва!

    Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти.

    2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.

    3.Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с Premium-Branch.news. Или пък можете да изберете замени.

    4. ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът (ите) не е (са) рекламирания. 1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни части (с изключение на детайли, повредени и/или неправилно използвани след получаване). Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

    2. дефектните стоки трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно). Вие трябва да ни каже каква е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка. НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ПОМОЩТА НА

    Етикети: Мощност 2а, 5V 2A uk зарядно устройство, захранващ адаптер 5v 2a, Евтина мощност 2а, Високо качество на 5V 2A uk зарядно устройство, Китай захранващ адаптер 5V 2A доставчици.

  • Отзиви (2)

    • Www Zubair

      i'm very satisfied

    • NHGBGDFSVFDR

      not suitable plug пришол order

    Напишете отзив

Свързани продукти